Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Θυμόμαστε

Hagstrom Impala Black Gloss

Ο Χάγκστρομ παρουσίασε τα μοντέλα Impala και Condor το 1963 και τα όργανα βρήκαν γρήγορα τον δρόμο τους στα χέρια πολλών επαγγελματιών και επίδοξων μουσικών σε όλο τον κόσμο. Αυτή ήταν μια περίοδος μεγάλων πειραματισμών και καινοτομιών στο σχέδιο...
Θυμόμαστε
Αυτό το προϊόν δεν κατασκευάζεται ή δεν αποτελεί μέρος της τρέχουσας προσφοράς. Συνιστούμε επιλογή εναλλακτικού προϊόντος.
Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)
Ηλεκτρική Κιθάρα Hagstrom Impala Black Gloss

Hagstrom Impala Black Gloss

Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)

Κωδικός προϊόντος: HSIMP-BLK | ID: 229410

Hagstrom Impala Black Gloss

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Ο Χάγκστρομ παρουσίασε τα μοντέλα Impala και Condor το 1963 και τα όργανα βρήκαν γρήγορα τον δρόμο τους στα χέρια πολλών επαγγελματιών και επίδοξων μουσικών σε όλο τον κόσμο. Αυτή ήταν μια περίοδος μεγάλων πειραματισμών και καινοτομιών στο σχέδιο ηλεκτρικής κιθάρας. Με τα φουτουριστικά σχήματα του σώματός τους και τη μοναδική ποικιλία επιλογών διαμόρφωσης τόνου, τα Impala και Condor ξεχώρισαν και έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι της δημιουργίας εξαιρετικής μουσικής και της έμπνευσης καταπληκτικών καλλιτεχνών. Έχουν γίνει ιδιαίτερα περιζήτητα ως συλλεκτικά αντικείμενα και τα vintage όργανα εξακολουθούν να βρίσκουν το δρόμο τους στις σκηνές σε όλο τον κόσμο. Τώρα, μην ψάχνεις άλλο. Επιστροφή και εδώ για να μείνετε: τα ολοκαίνουργια μοντέλα Condor και Impala. Με την επαναπαρουσίασή τους το 2015, η Hagstrom φρόντισε πολύ να διατηρήσει ανέπαφη την «ψυχή» των Impala και Condor, ενσωματώνοντας παράλληλα σημαντικές σχεδιαστικές βελτιώσεις που θα προσελκύσουν αμέσως τους σύγχρονους παίκτες. Το προφίλ του λαιμού έχει ελαφρώς στρογγυλεμένο, η ισορροπία βάρους έχει βελτιστοποιηθεί και έχουν γίνει σημαντικές βελτιώσεις στη μονάδα vibrato "Vintage Tremar". Τέλος, μια βελτιωμένη συστοιχία μεταγωγής διατηρεί την εμφάνιση και τη λειτουργία των πρωτοτύπων, ενώ ενσωματώνει σύγχρονους, αξιόπιστους και εργονομικούς συρόμενους διακόπτες. Δεδομένου ότι ο τόνος αυτών των οργάνων χάραξε έναν τόσο δυνατό χώρο στις καρδιές των παικτών, έχουν δαπανηθεί αμέτρητες ώρες για να αναπαραχθεί η ουσία των αυθεντικών pickups που χρησιμοποιούνται στα Impala και Condor. Η σκληρή δουλειά έχει αποδώσει καρπούς με τα Pickup AlNiCo 5 “Retro-S” της Hagstrom, τα οποία αναπαράγουν με δεξιοτεχνία την ουσία του ήχου της δεκαετίας του '60 και, ταυτόχρονα, κρατούν την πόρτα ανοιχτή για πιο σύγχρονες ηχητικές δυνατότητες. Υλικό αμαξώματος: Στυλ μαόνι: Ασύμμετρο δέσιμο διπλής κοπής: Καμία άρθρωση λαιμού: σετ λαιμός Υλικό: μαόνι δέσιμο: Κανένα ράβδος δοκών: H-Expander™ Finberboard/παξιμάδι Υλικό: Resinator™ Ακτίνα: 15" Ένθετα: 6 mm Pearl Dot Frets: 22 Μήκος μεσαίας κλίμακας Jumbo: 24,75" (628 mm) Παξιμάδι: GraphTech Black Tusq XL Πλάτος παξιμαδιού: 43 mm Ηλεκτρονικά Pickups: 2 x Hagstrom AlNiCo-5 Retro-S Επιλογή Pickup: Λαιμός Pickup On/Off Τόνος λαιμού On/Off B Off Bridge Tone On/Off Mute On/Off Top (Bass Cut) On/Off Χειριστήρια: 1 x Volume with R/C Tone Circuit Parts Bridge: Long Travel TOM Roller Bridge Εξάρτημα ουράς: Hagstrom Vintage Tremar Keys: Hagstrom 15:1 Die Cast Strings: D'Addario EXP 110 (10-46)

Παράμετροι και προδιαγραφές

Λειτουργίες

Μηχανική συντονισμού


Ιδιότητες

Προτιμώμενο χέρι

Αριθμός τάστων

22

Χρώμα σύμφωνα με τον κατασκευαστή

Black


Υλικό

Επιφανειακή επεξεργασία

Σώμα


Διαστάσεις και βάρος

Κλίμακα (χλστ.)

628

Μέγεθος τάστων

Πλάτος μηδενικής τάστας (χλστ.)

43


Χώρα

Χώρα προέλευσης

Ινδονησία


Προτεινόμενα αξεσουάρ