Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Θυμόμαστε

sE Electronics RNT multi-pattern tube mic

Μικρόφωνο στούντιο συμπυκνωτή. Σχεδιασμένο σε συνεργασία με τον ίδιο τον κ. Rupert Neve, και ενσωματώνοντας στοιχεία από τα σχέδια της κονσόλας μεγάλου μεγέθους, το RNT είναι μια κομψά διαφορετική ιδέα στα σωληνωτά μικρόφωνα. Σχεδιασμένη ειδικά...
Θυμόμαστε
Αυτό το προϊόν δεν κατασκευάζεται ή δεν αποτελεί μέρος της τρέχουσας προσφοράς.

Κωδικός προϊόντος: RNT | ID: 230529

sE Electronics RNT multi-pattern tube mic

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Μικρόφωνο στούντιο συμπυκνωτή. Σχεδιασμένο σε συνεργασία με τον ίδιο τον κ. Rupert Neve, και ενσωματώνοντας στοιχεία από τα σχέδια της κονσόλας μεγάλου μεγέθους, το RNT είναι μια κομψά διαφορετική ιδέα στα σωληνωτά μικρόφωνα. Σχεδιασμένη ειδικά για το RNT, αυτή η ολοκαίνουργια κάψουλα κατασκευάζεται κατά παραγγελία και ρυθμίζεται στο χέρι από τους τεχνικούς μικροφώνου μας στην ειδική αίθουσα κάψουλας στο εργοστάσιο sE.

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Με εξαιρετικά υψηλή ευαισθησία και πραγματικά τεράστιες δυνατότητες χειρισμού ηχητικής πίεσης, καμία πηγή δεν είναι πολύ δυνατή (ή πολύ αθόρυβη) για το RNT. Μετά την κάψουλα, το σήμα φτάνει στο πρώτο στάδιο ενίσχυσης στο RNT, που βασίζεται σε έναν επιλεγμένο με το χέρι σωλήνα χαμηλού θορύβου 12AU7 που βρίσκεται ακριβώς πίσω από τις οπές εξαερισμού στο πίσω μέρος του μικροφώνου. Μετά το κύκλωμα σωλήνα στο σώμα του μικροφώνου, το σήμα συνεχίζει στην εξωλέμβια παροχή ρεύματος υψηλής τάσης. Σε αυτό το κιβώτιο δαπέδου, το πολικό μοτίβο του μικροφώνου μπορεί να επιλεγεί μέσω ενός περιστροφικού διακόπτη 9 θέσεων που μετακινείται από πανκατευθυντικό σε καρδιοειδές στο σχήμα-8, με τρία επιπλέον βήματα μεταξύ τους. Αυτό επιτρέπει τη μέγιστη ευελιξία για οποιαδήποτε κατάσταση εγγραφής. Το υψηλοπερατό φίλτρο μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί στα 40 Hz ή 80 Hz για να βοηθήσει στην εξομάλυνση τυχόν ανεπιθύμητων χαμηλών συχνοτήτων, εάν είναι απαραίτητο. Στο πλαίσιο του δαπέδου υπάρχουν προσαρμοσμένοι διακριτοί op-amps class-A που αναπτύχθηκαν από την ομάδα της Rupert Neve Designs, οι οποίοι λειτουργούν ως buffer μεταξύ του μικροφώνου και του προενισχυτή. Το κέρδος του κυκλώματος ενίσχυσης του κουτιού δαπέδου του RNT μπορεί να ρυθμιστεί στα 0dB, -12dB (για πολύ δυνατές πηγές) ή +12dB, και παρέχει εκπληκτικό χώρο για το κεφάλι. Το RNT περιλαμβάνει την ίδια προσαρμοσμένη σχεδίαση και εύχρηστη βάση στήριξης κραδασμών με το αδερφάκι του, το RNR1, το οποίο είναι απαραίτητο στη χρήση για τη μείωση των ανεπιθύμητων επιπτώσεων των κραδασμών ή των χτυπημάτων στη βάση στήριξης του μικροφώνου. Επιπλέον, το μαύρο ματ φινίρισμα σημαίνει ότι το μικρόφωνο παραμένει διακριτικό και δεν τραβάει καμία περιττή προσοχή κάτω από σκληρό φωτισμό σκηνής ή στούντιο.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Προτεινόμενα αξεσουάρ