Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Θυμόμαστε

Hagstrom Ultra Swede Cosmic Black Burst

5
Οι κιθάρες Hagstrom Select Series, Vintage Series και UltraLux Series επαναλαμβάνουν το αρχικό ένδοξο στυλ Hagstrom. Είναι κατασκευασμένα με τα ίδια αυστηρά πρότυπα ποιότητας και διαθέτουν τις αποκλειστικές τεχνολογίες της Hastrom,...
Θυμόμαστε
Αυτό το προϊόν δεν κατασκευάζεται ή δεν αποτελεί μέρος της τρέχουσας προσφοράς. Συνιστούμε επιλογή εναλλακτικού προϊόντος.
Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)
Ηλεκτρική Κιθάρα Hagstrom Ultra Swede Cosmic Black Burst

Hagstrom Ultra Swede Cosmic Black Burst

Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)

Κωδικός προϊόντος: HSULSWE-CBB | ID: 229423

Hagstrom Ultra Swede Cosmic Black Burst

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Οι κιθάρες Hagstrom Select Series, Vintage Series και UltraLux Series επαναλαμβάνουν το αρχικό ένδοξο στυλ Hagstrom. Είναι κατασκευασμένα με τα ίδια αυστηρά πρότυπα ποιότητας και διαθέτουν τις αποκλειστικές τεχνολογίες της Hastrom, συμπεριλαμβανομένου του θρυλικού H-Expander Truss Rod, ενώ εισάγουν μια σειρά από νέες τεχνολογικές εξελίξεις, όπως το Resinator Fretboard, προκειμένου να εγγυηθούν ότι αυτές είναι οι καλύτερες κιθάρες της αγοράς. Το UltraLux Series Ultra Swede είναι το όνειρο ενός σολίστ, με ένα νέο υπερσύγχρονο σχέδιο λαιμού που είναι τόσο λεπτό που πρέπει να παιχτεί για να γίνει πιστευτό. Με πάχος μόλις 18-19 mm, ο λαιμός του UltraLux εξακολουθεί να επωφελείται από τη ράβδο ζευκτών H-Expander της Hagstrom και την ταστιέρα Resinator για σταθερότητα και αξιοπιστία. Το Ultra Swede διαθέτει σώμα 2 τεμαχίων από Basswood και καπάκι Maple με καπλαμά Flame Maple και λαιμό Maple σετ, καθώς και διακριτικούς δείκτες μαργαριταριού/abalone στο ταστιλό Resinator. Το Ultra Swede διαθέτει ραδιοφωνικούς δέκτες Hagstrom 15:1, μήκος κλίμακας 24,75 ιντσών, 2 x Hagstrom custom 62 Humbuckers, εναλλαγή 3 κατευθύνσεων και μια γέφυρα TOM μεγάλης διαδρομής με ουρά Hagstrom Stop και 6 μεμονωμένα μπρούτζινα μπλοκ χορδών. Η ράβδος H-Expander Truss Rod παρέχει τάση σε κάθε άκρο και τρέχει σε όλο το μήκος του λαιμού. Η άκαμπτη αλλά ελαφριά ράβδος ζευκτών από κράμα επιτρέπει μια πολύ χαμηλή δράση και λεπτό λαιμό, δύο παράγοντες που συνέβαλαν στην απόκτηση της φήμης της Hagstrom ως της πιο γρήγορης κιθάρας στον κόσμο. Η Ultralux Series Ultra Swede διαθέτει επίσης χειριστήρια 1x Volume / 1x Tone/mini εναλλαγής διακόπτη πηνίου. Χρώμα: Cosmic Black.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Καταλληλότητα

Τύπος


Λειτουργίες

Μηχανική συντονισμού


Ιδιότητες

Προτιμώμενο χέρι

Αριθμός τάστων

22

Χρώμα σύμφωνα με τον κατασκευαστή

Black


Υλικό

Λαιμός


Διαστάσεις και βάρος

Κλίμακα (χλστ.)

628

Μέγεθος τάστων

Πλάτος μηδενικής τάστας (χλστ.)

43


Χώρα

Χώρα προέλευσης

Ινδονησία


Προτεινόμενα αξεσουάρ

Βαθμολογίες

5 / 5

Με βάση τον αριθμό των κριτικών: 1

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Όλες οι κριτικές προέρχονται από επαληθευμένους πελάτες που έχουν αγοράσει κάποιο προϊόν από εμάς στο παρελθόν.

M

Mateusz C.

pl flag

Πολωνία

08.03.2017