Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Θυμόμαστε

Hagstrom Deuce Amber Sunburst

Η ηλεκτρική κιθάρα από τη σειρά Hagstrom Deuce προσφέρει απόλυτη πρόσβαση στο fret, πλήθος τονικών επιλογών και τη συνδυάζει με μια κλασική, διαχρονική εμφάνιση. Το σώμα από μαόνι έχει σκαλιστή κορυφή σφενδάμου και σετ λαιμό από μαόνι για σχεδόν...
Θυμόμαστε
Αυτό το προϊόν δεν κατασκευάζεται ή δεν αποτελεί μέρος της τρέχουσας προσφοράς. Συνιστούμε επιλογή εναλλακτικού προϊόντος.
Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)
Ηλεκτρική Κιθάρα Hagstrom Deuce Amber Sunburst

Hagstrom Deuce Amber Sunburst

Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)

Κωδικός προϊόντος: HSDUC-ASB | ID: 229427

Hagstrom Deuce Amber Sunburst

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Η ηλεκτρική κιθάρα από τη σειρά Hagstrom Deuce προσφέρει απόλυτη πρόσβαση στο fret, πλήθος τονικών επιλογών και τη συνδυάζει με μια κλασική, διαχρονική εμφάνιση. Το σώμα από μαόνι έχει σκαλιστή κορυφή σφενδάμου και σετ λαιμό από μαόνι για σχεδόν ατελείωτη στήριξη. Ο λαιμός έχει ακτίνα 15" και διαθέτει ένα σύνθετο υλικό που ονομάζεται "Resonator" για την ταστιέρα, το οποίο βελτιώνει την αίσθηση και τον τόνο του έβενο. Τα Dual Hagstrom Custom 58 pickups συνδέονται με έναν διακόπτη 3 κατευθύνσεων στο επάνω μέρος με 2 Χειριστήρια έντασης ήχου και 2 κουμπιά Push/Pull Tone για να δεσμεύσετε τα διαχωριστικά πηνίου. Μια γέφυρα tune-o-matic και οι ειδικοί ραδιοφωνικοί δέκτες Hagstrom διατηρούν τον τόνο τέλειο. Διαθέτει σώμα από μαόνι με σκαλιστό λαιμό Maple Top Mahogany 10mm Resinator Fretboard με μπλοκ μαργαριταριού Hagstrom σημάδια θέσης ακτίνα ταστιέρα 15 H-Expander trusrod Hagstrom 18:1 Die-cast tuning keys 25,5" / 648mm μήκος κλίμακας Graph Tech Black Tusq XL 43mm παξιμάδι 2 x Hagstrom Custom 58 pickups 3-Way Toggle Volumshe/, 2 Τραβήξτε τοντονικό πόμολα (Ανεξάρτητα διαχωριστικά πηνίου) Γέφυρα συντονισμού μακράς διαδρομής με ουρά Hagstrom.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Λειτουργίες

Μηχανική συντονισμού


Ιδιότητες

Προτιμώμενο χέρι

Αριθμός τάστων

22

Χρώμα σύμφωνα με τον κατασκευαστή

Ηλιοφάνεια


Υλικό

Σώμα

Λαιμός


Διαστάσεις και βάρος

Κλίμακα (χλστ.)

648

Μέγεθος τάστων

Πλάτος μηδενικής τάστας (χλστ.)

43


Χώρα

Χώρα προέλευσης

Ινδονησία


Προτεινόμενα αξεσουάρ