Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Θυμόμαστε

Hagstrom Super Swede Wild Cherry Transparent

Το Hagstrom Super Swede θεωρείται ένα από τα κορυφαία μοντέλα της Hagstrom, από τότε που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στον κόσμο στα τέλη της δεκαετίας του 1970. Κάθε Super Swede είναι φτιαγμένο χρησιμοποιώντας σώμα από μαόνι, μπλούζα από σφενδάμι...
Θυμόμαστε
Αυτό το προϊόν δεν κατασκευάζεται ή δεν αποτελεί μέρος της τρέχουσας προσφοράς. Συνιστούμε επιλογή εναλλακτικού προϊόντος.
Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)
Ηλεκτρική Κιθάρα Hagstrom Super Swede Wild Cherry Transparent

Hagstrom Super Swede Wild Cherry Transparent

Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)

Κωδικός προϊόντος: HSSUSWE-WCT | ID: 229418

Hagstrom Super Swede Wild Cherry Transparent

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Το Hagstrom Super Swede θεωρείται ένα από τα κορυφαία μοντέλα της Hagstrom, από τότε που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στον κόσμο στα τέλη της δεκαετίας του 1970. Κάθε Super Swede είναι φτιαγμένο χρησιμοποιώντας σώμα από μαόνι, μπλούζα από σφενδάμι και σετ λαιμό από μαόνι. Το μήκος της κλίμακας 25,5" του Super Swede, παρέχει πιο φωτεινό τόνο και μεγαλύτερη διάρκεια, γεγονός που καθιστά ένα θαυμάσιο όργανο για παίκτες που αναζητούν περισσότερη ευελιξία από ό,τι μπορεί να προσφέρει οποιαδήποτε κιθάρα με ένα κομμάτι. Το Super Swede διαθέτει φυσικά τη διάσημη ράβδο H-Expander Truss της Hagstrom που παρέχει έναν τελικά σταθερό λαιμό που δεν θα στραβώνει ούτε θα στρίβει, ενώ καλύπτεται επίσης με το υλικό σανίδας Resinator Fret της ίδιας της Hagstrom για αυξημένη αντοχή και ομοιόμορφο τόνο σε ολόκληρη την σανίδα τάστα. Τα πικ-απ Custom 58 της Hagstrom (ολοκληρωμένα με διακόπτη διαίρεσης πηνίου) είναι εξοπλισμένα σε όλα τα μοντέλα Super Swede, τα οποία παρέχουν στους κιθαρίστες μια πληθώρα από πλούσιες τονικές παραλλαγές. Χρώμα: Wild Cherry Διάφανο. Προδιαγραφές Σώμα: Μαόνι με σκαλιστή κορυφή σφενδάμου 10 χιλιοστών, (* Καπλαμά σφενδάμου με φλόγα) Λαιμός: Μαόνι, σετ Ταστιέρα: Resinator™ Ταστιέρα με Hagstrom Pearloid Block Σημάδια θέσης Ταστιέρα Ακτίνα ταστιέρα: 15 Τροχός: H-Expander Tuning Keys18: Μήκος κλίμακας: 25,5" / 648 mm / Graph Tech™ Μαύρο παξιμάδι Tusq XL 43 mm Pickups: 2 x Hagstrom Custom 58 Pickup Selector: 3-Way Toggle 3-Way Toggle Switch Bridge: Long Travel Tune-O-Matic w/ Hagstrom Χειριστήρια Stop Tail: 2 x Volume 2 x Tone Mini διακόπτης πηνίου εναλλαγής πηνίου Μετρητής χορδών (Εργοστασιακό): D'Addario EXP110 (10-46) Θήκη Hagstrom: C-51 (Προαιρετικό) Hag-Bag: E-20 (Προαιρετικό).

Παράμετροι και προδιαγραφές

Καταλληλότητα

Τύπος


Λειτουργίες

Μηχανική συντονισμού


Ιδιότητες

Προτιμώμενο χέρι

Διαμόρφωση αισθητήρων

HSS

Αριθμός τάστων

22

Χρώμα σύμφωνα με τον κατασκευαστή

Cherry Transparent


Υλικό

Σώμα


Διαστάσεις και βάρος

Κλίμακα (χλστ.)

648

Μέγεθος τάστων

Πλάτος μηδενικής τάστας (χλστ.)

43


Χώρα

Χώρα προέλευσης

Ινδονησία


Προτεινόμενα αξεσουάρ