Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Θυμόμαστε

Hagstrom Pat Smear Black

Το Pat Smear Signature έχει σώμα από μαόνι και σετ λαιμό με σφενδάμι πάνω μέρος, που παρέχει τη βάση για τον πλούσιο, περίπλοκο και συναρπαστικό τόνο του. Κάθε κιθάρα είναι κατασκευασμένη με τις ίδιες προδιαγραφές που προτιμά ο Pat για τις κιθάρες...
Θυμόμαστε
Αυτό το προϊόν δεν κατασκευάζεται ή δεν αποτελεί μέρος της τρέχουσας προσφοράς. Συνιστούμε επιλογή εναλλακτικού προϊόντος.
Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)
Ηλεκτρική Κιθάρα Hagstrom Pat Smear Black

Hagstrom Pat Smear Black

Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)

Κωδικός προϊόντος: HSPASS-BLK | ID: 229407

Hagstrom Pat Smear Black

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Το Pat Smear Signature έχει σώμα από μαόνι και σετ λαιμό με σφενδάμι πάνω μέρος, που παρέχει τη βάση για τον πλούσιο, περίπλοκο και συναρπαστικό τόνο του. Κάθε κιθάρα είναι κατασκευασμένη με τις ίδιες προδιαγραφές που προτιμά ο Pat για τις κιθάρες του που έχουν κοσμήσει σκηνές σε όλο τον κόσμο. Ο Pat ζήτησε μια κιθάρα "workhorse" που δεν θα τον απογοήτευε ποτέ και το Pat Smear Signature αποδεικνύει ότι μπορεί να αντέξει στις εκτεταμένες περιοδείες. Η ειδική σχεδίαση είναι ένα προσαρμοσμένο υβρίδιο ενός κλασικού μοντέλου Hagstrom της δεκαετίας του 1970 και του σύγχρονου F-200. Τα Custom 58 pickup επιλέχθηκαν από τον Pat για να εκφράσουν αυτό το όργανο προκειμένου να παράγουν έναν σταθερό και σταθερό τόνο. Προδιαγραφές: Σώμα & Γέφυρα: Σώμα: Μαόνι με Προσαρμοσμένο σκαλιστό φινίρισμα Maple: Μαύρο γυαλιστερό Γέφυρα: Long Travel Tune-O-Matic Ουρά: Hagstrom Stop Χρώμα: Γυαλιστερό μαύρο λαιμό & Ταστιέρα: Λαιμός: Μαόνι, σετ Κλίμακα: 24,75" Σχήμα λαιμού: Ταστιέρα λαιμού ταχύτητας: Ένθετα ταστιέρα με Resinator: Σημάδια θέσης Hagstrom Pearl Block Πλάτος παξιμαδιών 43 χιλιοστά Pickups: 2 x Hagstrom Custom 58 Pickup Witches: 2-3 , 2 x Tone Tuners Hagstrom 18:1 Die-Cast.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Καταλληλότητα

Τύπος


Λειτουργίες

Αριθμός χορδών

6

Μηχανική συντονισμού


Ιδιότητες

Προτιμώμενο χέρι

Αριθμός τάστων

22

Χρώμα σύμφωνα με τον κατασκευαστή

Black


Υλικό

Επιφανειακή επεξεργασία

Σώμα

Λαιμός


Διαστάσεις και βάρος

Κλίμακα (χλστ.)

628

Πλάτος μηδενικής τάστας (χλστ.)

43


Χώρα

Χώρα προέλευσης

Ινδονησία


Προτεινόμενα αξεσουάρ