Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Συμφωνία

Seymour Duncan SSH-BW Set

4,90
Σετ παθητικών πικ-απ Humbucker για κιθάρες έξι χορδών. Ο Μαύρος Χειμώνας είναι τόσο σκοτεινός και φαύλος όσο οι χειμώνες στη Σκανδιναβία με υπερβολική βρωμιά και επιθετικότητα. η σωστή ισορροπία μεσαίων, πρίμων και μπάσων για να σας μεταφέρει...
Μόνο με παραγγελία
Ο χρόνος παράδοσης θα καθοριστεί μετά την παράδοση από τον προμηθευτή.
Με βάσει παραγγελίας θα προσπαθήσουμε να παραλάβουμε το προϊόν και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου σχετικά με την ημερομηνία παράδοσης.
Humbucker Pickup Seymour Duncan SSH-BW Set

Seymour Duncan SSH-BW Set

311 €
319 €

Κωδικός προϊόντος: SSH-BW S BLK | ID: 230437

Seymour Duncan SSH-BW Set

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Σετ παθητικών πικ-απ Humbucker για κιθάρες έξι χορδών. Ο Μαύρος Χειμώνας είναι τόσο σκοτεινός και φαύλος όσο οι χειμώνες στη Σκανδιναβία με υπερβολική βρωμιά και επιθετικότητα. η σωστή ισορροπία μεσαίων, πρίμων και μπάσων για να σας μεταφέρει αμέσως από τα εξοντωτικά riff σε σόλο με κομψή άρθρωση. Το Black Winter γεμίζει τις ανάγκες των extreme metal κιθαριστών με έναν τόνο που παρέχει συντριπτική παραμόρφωση, τιμωρία μεσαίων και πολύ επιθετικό κορεσμό και ευαισθησία χορδών. Τα pickup λαιμού και γέφυρας είναι βαθμονομημένα για μια ισορροπημένη επίθεση. - Αριθμός αγωγών: 4 - Γέφυρα PU DC αντίσταση: 16,6 kOhm - Λαιμός PU DC αντίσταση: 13 kOhm - Χρώμα: Μαύρο.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Ιδιότητες

Χώρα

Χώρα προέλευσης

ΗΠΑ


Βαθμολογίες

4,90 / 5

Με βάση τον αριθμό των κριτικών: 1

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Όλες οι κριτικές προέρχονται από επαληθευμένους πελάτες που έχουν αγοράσει κάποιο προϊόν από εμάς στο παρελθόν.

D

Dániel M.

hu Σημαία

Ουγγαρία

15.03.2018

Abszolút elégedett vagyok a modellel. Szép tisztákat ad, maximum torzítás mellett is minden hang kihallható. Punk Rock-tól Heavy Metal-ig mindenhez jó választás lehet. 5 csillag!

Αυτόματη μετάφραση

Αυτή η κριτική δεν μπορεί να μεταφραστεί.