Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Θυμόμαστε

Yamaha YSL 882O 20TH

Χρυσή λάκα Bb/F τρομπόνι - η σειρά τρομπόνι Xeno εξελίσσεται συνεχώς από τότε που κυκλοφόρησε αρχικά το 1995. Αυτό το περιορισμένης έκδοσης μοντέλο για την 20ή επέτειο βασίζεται στο δημοφιλές YSL-882O, με τόνους και εμφάνιση που είναι εξαιρετικά...
Θυμόμαστε
Αυτό το προϊόν δεν κατασκευάζεται ή δεν αποτελεί μέρος της τρέχουσας προσφοράς.

Κωδικός προϊόντος: YSL882O20TH | ID: 230294

Yamaha YSL 882O 20TH

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Χρυσή λάκα Bb/F τρομπόνι - η σειρά τρομπόνι Xeno εξελίσσεται συνεχώς από τότε που κυκλοφόρησε αρχικά το 1995. Αυτό το περιορισμένης έκδοσης μοντέλο για την 20ή επέτειο βασίζεται στο δημοφιλές YSL-882O, με τόνους και εμφάνιση που είναι εξαιρετικά κατάλληλα για την περίσταση.

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Ευρεία τσουλήθρα - Το YSL-882O20TH διαθέτει μια πιο φαρδιά τσουλήθρα χειρός με ασημί στραβό νίκελ που συμβάλλει σε συμπαγή, ισχυρό τόνο.

Κύρια ολίσθηση συντονισμού και περιστροφικό καπάκι βαλβίδας - Η τυπική κύρια ολίσθηση συντονισμού έχει αντικατασταθεί με μία από χρυσό ορείχαλκο. Το καπάκι της περιστροφικής βαλβίδας έχει το ίδιο σχήμα με το καπάκι που χρησιμοποιείται στο μπάσο τρομπόνι YBL-822G, επιτυγχάνοντας πλούσιο συντονισμό με ελαφρώς διαφορετικό χαρακτήρα από το τυπικό μοντέλο Xeno. Η βελτιστοποιημένη αντίσταση προσθέτει περαιτέρω βελτίωση σε αυτό το εξαιρετικό όργανο. (Αριστερά) Κύρια ολίσθηση συντονισμού (δεξιά) Περιστροφικό καπάκι βαλβίδας.

Επετειακή διακόσμηση - Το YSL-882O20TH διαθέτει μια σειρά από αναμνηστικά διακοσμητικά. Η καμπάνα κοσμείται με ένα κομψό χαρακτικό για την 20η επέτειο. Το αντίβαρο είναι διακοσμημένο με λογότυπο τεχνητού πιρουνιού κουρδίσματος οπαλίου και περιλαμβάνεται τεχνητή σκανδάλη από ελεφαντόδοντο με τεχνητό πλευρικό ένθετο οπάλιο. (Αριστερά) Στήριγμα αντίχειρα (Κέντρο) Βάρος (Δεξί) Προφυλακτήρας.

Θήκη 20th Anniversary Xeno Trombone Case - Η θήκη επετείου 20th έχει ένα δίχρωμο ιβουάρ και καφέ χρωματικό συνδυασμό με καφέ φόδρα.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Χώρα

Χώρα προέλευσης

Ιαπωνία


Προτεινόμενα αξεσουάρ