Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Θυμόμαστε

Yamaha YHR 869D Γαλλική κόρνα

Από την υπέροχη δύναμη του fortissimo μέχρι το πιο απαλό και λεπτό πιανίσσιμο, νέες διαστάσεις χροιάς και έκφρασης πρόκειται να αντηχήσουν σε όλο τον κόσμο. Η πολυαναμενόμενη νέα κόρνα "Custom" είναι εδώ. Αυτή η πλήρης διπλή κόρνα σε F/Bb διαθέτει...
Θυμόμαστε
Αυτό το προϊόν δεν κατασκευάζεται ή δεν αποτελεί μέρος της τρέχουσας προσφοράς.

Κωδικός προϊόντος: YHR869D | ID: 230299

Yamaha YHR 869D Γαλλική κόρνα

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Από την υπέροχη δύναμη του fortissimo μέχρι το πιο απαλό και λεπτό πιανίσσιμο, νέες διαστάσεις χροιάς και έκφρασης πρόκειται να αντηχήσουν σε όλο τον κόσμο. Η πολυαναμενόμενη νέα κόρνα "Custom" είναι εδώ. Αυτή η πλήρης διπλή κόρνα σε F/Bb διαθέτει ένα αποσπώμενο κουδούνι σε κίτρινο ορείχαλκο μέγεθος MS. Το μέγεθος της οπής είναι 12,1 χιλιοστά. Το όργανο είναι φινιρισμένο σε διάφανη λάκα και περιλαμβάνει εύκολη εναλλαγή μεταξύ F/Bb και Bb/F, ένα ρυθμιζόμενο ροζ άγκιστρο και ένα κλειδί νερού. Ο σχεδιασμός leadpipe παρέχει άνετα υψηλή αντίσταση και καλά ισορροπημένο βήμα που κάνουν το παιχνίδι legato εύκολο. Οι εκφραστικές δυνατότητες της κόρνας ενισχύονται σημαντικά. Τα βαριά καλύμματα βαλβίδων συμβάλλουν σε πλούσια χροιά και αντήχηση. Ένα στενό κουδούνι μεγέθους MS παίζει σημαντικό ρόλο στην παραγωγή του ζωντανού ήχου αυτής της κόρνας. Τα ρουλεμάν υψηλής ακρίβειας ενισχύουν την απόκριση δράσης του μοχλού του οργάνου, ενώ τα ρουλεμάν από φωσφορούχο μπρούτζο στο περίβλημα της ορειχάλκινης βαλβίδας μεγιστοποιούν τη συνολική αντοχή. Οι πλήρεις διπλές κόρνες έχουν συνήθως έναν κύριο σωλήνα και μια διαφάνεια συντονισμού F. Η προσθήκη μιας διαφάνειας συντονισμού Bb σε αυτό το μοντέλο παρέχει ακόμη πιο λεπτή δυνατότητα προσαρμογής του τόνου.

Ένα πνευστό Yamaha είναι ήδη ιδανικό
συνοδοιπόροι στο μουσικό σας ταξίδι. Τώρα μπορείς το δικό σου
προστατέψτε περισσότερο το μουσικό όργανο επεκτείνοντας την εγγύηση σε πέντε χρόνια, εντελώς δωρεάν εάν εγγραφείτε εντός 6 μηνών από την αγορά. Ταυτόχρονα, θα έχετε 3 μήνες πρόσβαση στον premium λογαριασμό της εφαρμογής Tomplay.
Απλώς επισκεφτείτε τον ιστότοπο και ακολουθήστε τα τρία απλά βήματα που περιγράφονται.

https://uk.yamaha.com/en/support/warranty/winds-extended-warranty.html

Παράμετροι και προδιαγραφές

Χώρα

Χώρα προέλευσης

Ιαπωνία


Προτεινόμενα αξεσουάρ