Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Συμφωνία

Seymour Duncan SYJM-250

5
Δοχείο όγκου. Το τέλειο δοχείο έντασης για τον κιθαρίστα που θέλει γρήγορο, δυναμικό έλεγχο φράσεων. Όταν ο Yngwie Malmsteen στράφηκε στον Seymour Duncan για να βελτιώσει και να βελτιώσει τα pickup του, το YJM FurySignature Model for Stratit είχε...
Μόνο με παραγγελία
Ο χρόνος παράδοσης θα καθοριστεί μετά την παράδοση από τον προμηθευτή.
Με βάσει παραγγελίας θα προσπαθήσουμε να παραλάβουμε το προϊόν και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου σχετικά με την ημερομηνία παράδοσης.
Ποτενσιόμετρο Seymour Duncan SYJM-250

Seymour Duncan SYJM-250

39,10 €
46,50 €
- 15 %

Κωδικός προϊόντος: SYJM-250 | ID: 230469

Seymour Duncan SYJM-250

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Δοχείο όγκου. Το τέλειο δοχείο έντασης για τον κιθαρίστα που θέλει γρήγορο, δυναμικό έλεγχο φράσεων. Όταν ο Yngwie Malmsteen στράφηκε στον Seymour Duncan για να βελτιώσει και να βελτιώσει τα pickup του, το YJM FurySignature Model for Stratit είχε νόημα να βελτιώσει ένα άλλο σημαντικό κομμάτι του ποτενσιόμετρου όγκου του. Με την εξαιρετικά εκλεπτυσμένη τεχνική του και την ιδιαίτερη προσοχή στον ήχο, ο Yngwie χρησιμοποιεί το δοχείο έντασης για να πάρει τον απόλυτο έλεγχο της δυναμικής φράσεων του. Χρησιμοποιεί το ροζ δάχτυλό του για να ανοίγει και να απενεργοποιεί την ένταση για δραματικές, αστραπιαίες εκκινήσεις και σταματά. Γι' αυτό το ποτενσιόμετρο όγκου υψηλής ταχύτητας YJM της Yngwie περιέχει ένα λιπαντικό ελάχιστου ιξώδους για στροφές ποτενσιόμετρου γρήγορης δράσης. Στον πυρήνα του, το YJM High-Speed Volume Pot είναι ένα υψηλής ποιότητας 250k ή 500k. Ποτενσιόμετρο Bourns προσαρμοσμένο για τις ανάγκες παιχνιδιού του Yngwie. Ο σχεδιασμός με χωρισμένο άξονα του στύλου μπορεί να φιλοξενήσει μια ποικιλία από πόμολα. Αυτή είναι η έκδοση 250k Ohm και χρησιμοποιείται καλύτερα με το YJM Fury Stacks ή με αληθινά single coil Strat pickup. Συνοδεύεται από υλικό τοποθέτησης.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Συνολική βαθμολογία με βάση 1 κριτικής χρήστη:

5