Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Θυμόμαστε

Seymour Duncan Studio Bass Compressor

Ο συμπιεστής Studio Bass είναι ένας κλασικός συμπιεστής στούντιο σε φιλική προς το χρήστη μορφή 4 κουμπιών. Το μοναδικό κουμπί Blend και ο διακόπτης μίνι εναλλαγής 3 κατευθύνσεων θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε το εύρος συχνοτήτων του αρχικού...
Θυμόμαστε
Αυτό το προϊόν δεν κατασκευάζεται ή δεν αποτελεί μέρος της τρέχουσας προσφοράς. Συνιστούμε επιλογή εναλλακτικού προϊόντος.
Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)
Εφέ Μπάσο Κιθάρας Seymour Duncan Studio Bass Compressor

Seymour Duncan Studio Bass Compressor

Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)

Κωδικός προϊόντος: S PED STUDIO | ID: 230397

Seymour Duncan Studio Bass Compressor

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Ο συμπιεστής Studio Bass είναι ένας κλασικός συμπιεστής στούντιο σε φιλική προς το χρήστη μορφή 4 κουμπιών. Το μοναδικό κουμπί Blend και ο διακόπτης μίνι εναλλαγής 3 κατευθύνσεων θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε το εύρος συχνοτήτων του αρχικού ασυμπίεστου σήματος καθώς και να προσαρμόσετε απεριόριστα την ποσότητα του σήματος "wet" έναντι "dry" που δρομολογείται στην έξοδο. Συχνά είναι καλύτερο να βάζετε έναν συμπιεστή στην αρχή της αλυσίδας εφέ σας, αλλά μερικές φορές μπορεί να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά όταν τοποθετείται μετά από εφέ, όπως αυτόματο φίλτρο ή φίλτρο φακέλου. Δεν θα προκαλέσετε καμία ζημιά βάζοντας τα εφέ σας στη λεγόμενη λανθασμένη σειρά, γι' αυτό μη διστάσετε να πειραματιστείτε και να βρείτε αυτό που λειτουργεί καλύτερα για τον ήχο σας. - True Bypass - Δύο βύσματα υποδοχής 1/4'' - Τροφοδοτείται από προσαρμογέα DC 9 V (δεν περιλαμβάνεται) - Διαστάσεις: 127 x 66 x 37 mm - Βάρος: 304 g.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Καταλληλότητα

Λειτουργίες

True bypass


Παροχή ρεύματος

Λειτουργία με μπαταρία

Είδος μπαταρίας

9V

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

Προσαρμογέας ή μπαταρία, 18V, 9V


Αξεσουάρ

Αντάπτορας περιλαμβάνεται στη συσκευασία


Χώρα

Χώρα προέλευσης

ΗΠΑ


Προτεινόμενα αξεσουάρ