Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Θυμόμαστε

Seymour Duncan Catalina Chorus

Αναλογικό στερεοφωνικό ρεφρέν με ζεστό, μουσικό χαρακτήρα. Εξαιρετικά ευέλικτο. Χρόνοι καθυστέρησης από 6 έως 60 ms για μια ποικιλία διαφορετικών εφέ. Το κουμπί βάθους ρυθμίζει το χρόνο καθυστέρησης από απενεργοποιημένο στο 50% για διακριτική...
Θυμόμαστε
Αυτό το προϊόν δεν κατασκευάζεται ή δεν αποτελεί μέρος της τρέχουσας προσφοράς. Συνιστούμε επιλογή εναλλακτικού προϊόντος.
Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)
Εφέ Κιθάρας Seymour Duncan Catalina Chorus

Seymour Duncan Catalina Chorus

Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)

Κωδικός προϊόντος: S-PED-CATALINA-CHOR | ID: 230396

Seymour Duncan Catalina Chorus

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Αναλογικό στερεοφωνικό ρεφρέν με ζεστό, μουσικό χαρακτήρα. Εξαιρετικά ευέλικτο. Χρόνοι καθυστέρησης από 6 έως 60 ms για μια ποικιλία διαφορετικών εφέ. Το κουμπί βάθους ρυθμίζει το χρόνο καθυστέρησης από απενεργοποιημένο στο 50% για διακριτική λάμψη ή στροβιλιζόμενο χάος. Το κουμπί ρυθμού ρυθμίζεται για αργή λάμψη ή υπερβολικό δόνηση. Το τονικό πόμολο κυλά από το ψηλό άκρο για να ενισχύσει είτε τη ζεστασιά είτε τη λάμψη. Δυναμικός διακόπτης με λειτουργίες Hard και Soft για μεταβλητή συμπεριφορά επίθεσης. Το Dynamic Expression ελέγχει την ποσότητα του ρεφρέν σε πραγματικό χρόνο, μεταβάλλοντας τη δυναμική του παιχνιδιού σας. Στερεοφωνικές έξοδοι για πλούσια στερεοφωνικά εφέ όταν χρησιμοποιείτε διπλούς ενισχυτές. Αληθινή παράκαμψη για να διατηρήσετε τον τόνο σας όταν το εφέ είναι απενεργοποιημένο. - Είσοδος jack 1/4'' και στερεοφωνική έξοδος 2 x 1/4'' - Τροφοδοτείται από 9 - 18 V DC κεντρικό αρνητικό (δεν περιλαμβάνεται) - Διαστάσεις: 89 x 124 x 55 mm - Βάρος: 411 g.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Καταλληλότητα

Τύπος


Λειτουργίες

True bypass


Παροχή ρεύματος

Λειτουργία με μπαταρία

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος


Αξεσουάρ

Αντάπτορας περιλαμβάνεται στη συσκευασία


Χώρα

Χώρα προέλευσης

ΗΠΑ


Προτεινόμενα αξεσουάρ