Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Θυμόμαστε

Samson MXP124 MixPad

3,50
Αυτός ο ελαφρύς μίξερ προσφέρει όλη τη διαύγεια ήχου, την ευκολία χρήσης και την κορυφαία απόδοση που απαιτούν οι σοβαροί μουσικοί. Το MXP124 διαθέτει premium κύκλωμα ειδικά σχεδιασμένο για να λειτουργεί με τους προενισχυτές μικροφώνου MDR...
Θυμόμαστε
Αυτό το προϊόν δεν κατασκευάζεται ή δεν αποτελεί μέρος της τρέχουσας προσφοράς. Συνιστούμε επιλογή εναλλακτικού προϊόντος.
Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)
Αναλογικός Μίκτης Samson MXP124 MixPad

Samson MXP124 MixPad

Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)

Κωδικός προϊόντος: MXP124 | ID: 229348

Samson MXP124 MixPad

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Αυτός ο ελαφρύς μίξερ προσφέρει όλη τη διαύγεια ήχου, την ευκολία χρήσης και την κορυφαία απόδοση που απαιτούν οι σοβαροί μουσικοί. Το MXP124 διαθέτει premium κύκλωμα ειδικά σχεδιασμένο για να λειτουργεί με τους προενισχυτές μικροφώνου MDR (Μέγιστο δυναμικό εύρος) της Samson για να παρέχει ευρύ φάσμα συχνοτήτων, οριστικό διαχωρισμό καναλιών και φυσική απόκριση. Αυτό διασφαλίζει ότι όλες οι μίξεις σας προέρχονται από καθαρά, αυθεντικά σήματα ήχου, καθιστώντας το MXP124 ιδανικό για εκπαίδευση, μετάδοση, πρόβες μπάντας και άλλες εφαρμογές ζωντανού ήχου. Το MXP124 προσφέρει τέσσερα κανάλια προενισχυτή μικροφώνου MDR, το καθένα με EQ 3 ζωνών, Gain trim, high pass filter και pre-fader Aux send. Διαθέτει επίσης υψηλής ποιότητας faders, που δεν είναι τυπικά για έναν μίκτη τόσο μικρού μεγέθους. Δύο από τα κανάλια μικροφώνου του διαθέτουν συμπιεστές με ένα πόμολο για δυναμικό έλεγχο ποιότητας στούντιο χωρίς τη συνεχή προσαρμογή του εξωτερικού γραναζιού. Επιπλέον, το MXP124 διαθέτει τέσσερα κανάλια Stacked-Stereo για αυξημένη ευελιξία εισόδου και φορητότητα. Η εξαιρετική ευελιξία εξόδου καθιστά το MXP124 έναν άξιο σύντροφο ανεξάρτητα από το μέγεθος του χώρου, δίνοντάς σας ακριβή έλεγχο Fader του Main Mix σας, καθώς και έξοδο Mix 2, παρακολούθηση ακουστικών (τηλέφωνα) με έλεγχο στάθμης και RCA Tape out για την καταγραφή της απόδοσής σας. Το MXP124 έχει επιλέξιμη phantom power 48 volt, ώστε να είστε ελεύθεροι να συνδυάσετε τη ζεστή, φυσική απόκριση των αγαπημένων σας μικροφώνων συμπυκνωτή. - Διαστάσεις: 464 x 330 x 146 mm - Βάρος: 3,4 kg.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Λειτουργίες

Αριθμός καναλιών

12


Ιδιότητες

Δυνατότητα τοποθέτησης σε ράφι


Είσοδοι και έξοδοι

Στερεοφωνικές είσοδοι

4

Είσοδος μικροφώνου

4

AUX OUT

1


Εφφέ

Ενσωματωμένα εφέ


Παροχή ρεύματος

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

240V


Αξεσουάρ

Αντάπτορας περιλαμβάνεται στη συσκευασία

Όχι


Χώρα

Χώρα προέλευσης

Κίνα


Προτεινόμενα αξεσουάρ

Συνολική βαθμολογία με βάση 1 κριτικής χρήστη:

3,50

Jakub K.

Συνολική εντύπωση

Ημερομηνία
26.06.2016

Působí dost chatrným dojmem. Hodil by se nějaký rozumný transportní obal. Ale za ty peníze to jde.