Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Συμφωνία

Samson L1200

Επεκτείνοντας την επιτυχία των μίξερ της σειράς L, η Samson δημιούργησε την L1200, μια επαγγελματική κονσόλα μίξης 12 καναλιών/4 διαύλων. Ιδανικό για μικρότερους χώρους και πιο μέτριες εφαρμογές όπου εξακολουθείτε να θέλετε όλα τα ολοκληρωμένα,...
Μόνο με παραγγελία
Ο χρόνος παράδοσης θα καθοριστεί μετά την παράδοση από τον προμηθευτή.
Με βάσει παραγγελίας θα προσπαθήσουμε να παραλάβουμε το προϊόν και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου σχετικά με την ημερομηνία παράδοσης. Αν δεν θέλεις να περιμένεις, δες τα εναλλακτικά προϊόντα (4).
Αναλογικός Μίκτης Samson L1200

Samson L1200

419 €
427 €

Κωδικός προϊόντος: L1200 | ID: 229337

Samson L1200

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Επεκτείνοντας την επιτυχία των μίξερ της σειράς L, η Samson δημιούργησε την L1200, μια επαγγελματική κονσόλα μίξης 12 καναλιών/4 διαύλων. Ιδανικό για μικρότερους χώρους και πιο μέτριες εφαρμογές όπου εξακολουθείτε να θέλετε όλα τα ολοκληρωμένα, επαγγελματικά χαρακτηριστικά μιας μεγάλης κονσόλας, το L1200 γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ μεγέθους και λειτουργικότητας. Ιδανικό για σκοπούς εγκατάστασης ή ως φορητό μίξερ για μπάντες συναυλιών, το L1200 παρέχει 8 μονοφωνικά κανάλια μικροφώνου/γραμμής με προενισχυτές μικροφώνου ποιότητας στούντιο και 3-band swept mid EQ. Επιπλέον, η κονσόλα διαθέτει 2 κανάλια στερεοφωνικής γραμμής με προενισχυτές μικροφώνου και EQ 4 ζωνών, μαζί με 3 αποστολές aux συν μια αποστολή EFX. Το L1200 προσφέρει επίσης κύριες στερεοφωνικές εξόδους XLR και 1/4 ιντσών, καθώς και σημεία εισαγωγής για μονοφωνικές εισόδους μικροφώνου/γραμμής, ομαδικές εξόδους και κύριες στερεοφωνικές εξόδους. Σχεδιάσαμε μεγάλα κουμπιά σίγασης με οπίσθιο φωτισμό που κάνουν την πλοήγηση στην κονσόλα σε ρυθμίσεις κλαμπ και θεάτρου με χαμηλό φωτισμό εύκολη και βολική. Επιπλέον, υπάρχουν δύο μεγάλοι μετρητές LED 12 τμημάτων για την κύρια μίξη και το PFL/Solo. Δώσαμε ακόμη και σε αυτούς τους μίκτες την ευελιξία να δημιουργούν μια ποικιλία ρυθμίσεων εφέ, ώστε να μπορείτε να προσφέρετε ένα διαφορετικό σύνολο εφέ στους ερμηνευτές σας όποτε το απαιτεί η κατάσταση. Συνδυάστε όλα αυτά με ένα στερεοφωνικό γραφικό ισοσταθμιστή 9 ζωνών στην κύρια έξοδο και θα έχετε μεγάλη απόδοση κονσόλας σε μια μικρή συσκευασία κονσόλας. Όπως οι μεγαλύτερες κονσόλες της σειράς L, το L1200 περιλαμβάνει λειτουργίες USB για εγγραφή και αναπαραγωγή υπολογιστή. Και ενώ υπάρχουν περισσότερες από λίγες κονσόλες μίξης με USB, το L1200 προσφέρει τις δυνατότητες να δημιουργήσετε ένα εντελώς ανεξάρτητο στερεοφωνικό μείγμα ειδικά για την ψηφιακή σας είσοδο/έξοδο USB. Αυτό σημαίνει ότι -σε αντίθεση με πολλούς άλλους μίξερ- το μείγμα USB σας δεν είναι κλειδωμένο στο μείγμα του σπιτιού σας. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε κομμάτια στο παρασκήνιο προηχογραφημένα σε DAW και να τα ενσωματώσετε στη ζωντανή απόδοση απευθείας από τον υπολογιστή σας. - Διαστάσεις: 572 x 508 x 216 mm - Βάρος: 8,2 kg.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Λειτουργίες

Διεπαφή

USB

Αριθμός καναλιών

12

Αριθμός εισροών

12

Αριθμός υποομάδων

4


Ιδιότητες

Δυνατότητα τοποθέτησης σε ράφι

FW


Είσοδοι και έξοδοι

Στερεοφωνικές είσοδοι

2

Εισηγήσεις

8

AUX IN

4

Είσοδος μικροφώνου

10

AUX OUT

4


Ακουστική

EQ καναλιών μικροφώνου


Εφφέ

Ενσωματωμένα εφέ


Παροχή ρεύματος

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

240V


Αξεσουάρ

Αντάπτορας περιλαμβάνεται στη συσκευασία

Όχι


Χώρα

Χώρα προέλευσης

Κίνα


Προτεινόμενα αξεσουάρ