Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Θυμόμαστε

Reloop Tablet Stand

5
Το Reloop Tablet Stand είναι μια στιβαρή, συμπαγής και εξαιρετικά ευέλικτη λύση όταν πρόκειται να ενσωματώσετε ένα tablet ή ένα smartphone στο σταθμό εργασίας σας. Χάρη στην ελαφριά, αναδιπλούμενη και συμπαγή κατασκευή του, η βάση Tablet Reloop σε...
Θυμόμαστε
Αυτό το προϊόν δεν κατασκευάζεται ή δεν αποτελεί μέρος της τρέχουσας προσφοράς. Συνιστούμε επιλογή εναλλακτικού προϊόντος.
Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)
Στήριγμα για Smartphone ή Tablet Reloop Tablet Stand

Reloop Tablet Stand

Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)

Κωδικός προϊόντος: TABLET-STAND | ID: 230229

Reloop Tablet Stand

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Το Reloop Tablet Stand είναι μια στιβαρή, συμπαγής και εξαιρετικά ευέλικτη λύση όταν πρόκειται να ενσωματώσετε ένα tablet ή ένα smartphone στο σταθμό εργασίας σας. Χάρη στην ελαφριά, αναδιπλούμενη και συμπαγή κατασκευή του, η βάση Tablet Reloop σε μέγεθος τσέπης είναι βολική και φορητή. Τα λαστιχένια πόδια και το απαλό προστατευτικό ένθετο εγγυώνται σταθερό και ασφαλές στήριγμα για τη συσκευή σας. Ο πλήρως ρυθμιζόμενος μηχανισμός τετραγωνισμού με λειτουργία push-lock σάς επιτρέπει να μεταβάλλετε τη γωνία θέασης ώστε να ταιριάζει σε μια οριζόντια ή κάθετη ρύθμιση. Είτε θέλετε να κάνετε ροή βίντεο είτε να ενσωματώσετε ένα tablet στη ρύθμιση του DJ σας, το Reloop Tablet Stand είναι η πιο έξυπνη επιλογή. Προδιαγραφές Βάρος: 172 g Μέση: 10 cm x 9 cm x 2 cm Υλικό: Αλουμίνιο Χαρακτηριστικά Βάση σε μέγεθος τσέπης, στιβαρή κατασκευή για πολλά tablet και smartphone Σταθερό, αλλά ελαφρύ σώμα αλουμινίου που συγκρατεί συσκευές έως 5 kg και πλάτος 11 mm Ρυθμιζόμενη βάση γωνία με λειτουργία push-lock για οριζόντια και κάθετη ρύθμιση Αντιολισθητικά πόδια και λαστιχένια ένθετα για ομαλή λειτουργία Ιδανικό για DJ, παρακολούθηση βίντεο, λήψη φωτογραφιών, εγγραφή και άλλα Συμβατό με iPhone- & Σειρά iPad, Galaxy-, Note- & Σειρά καρτελών, Nexus και πολλά άλλα (όλα τα tablet 7'' - 10'')

Παράμετροι και προδιαγραφές

Καταλληλότητα

Κατάλληλο για


Λειτουργίες

Ρυθμιζόμενο ύψος


Χώρα

Χώρα προέλευσης

Κίνα


Βαθμολογίες

5 / 5

Με βάση τον αριθμό των κριτικών: 1

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Όλες οι κριτικές προέρχονται από επαληθευμένους πελάτες που έχουν αγοράσει κάποιο προϊόν από εμάς στο παρελθόν.

T

Tsvetelin M.

bg flag

Βουλγαρία

30.07.2022