Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Θυμόμαστε

Pearl DMP925S-C262 Decade Maple Satin Black

Τα 70 χρόνια χειροτεχνίας των τυμπάνων της Pearl κορυφώνονται με το κιτ στο οποίο είστε έτοιμοι να προχωρήσετε. Με κοχύλια σφενδάμου 5,4 mm, χαρακτηριστικά επαγγελματικού επιπέδου και υπέροχα φινιρίσματα λάκας, η Decade ανεβάζει την απόδοσή σας σε...
Θυμόμαστε
Αυτό το προϊόν δεν κατασκευάζεται ή δεν αποτελεί μέρος της τρέχουσας προσφοράς. Συνιστούμε επιλογή εναλλακτικού προϊόντος.
Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)
Ακουστικό Ντραμς Σετ Pearl DMP925S-C262 Decade Maple Satin Black

Pearl DMP925S-C262 Decade Maple Satin Black

Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)

Κωδικός προϊόντος: DMP925S-C262 | ID: 230764

Pearl DMP925S-C262 Decade Maple Satin Black

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Τα 70 χρόνια χειροτεχνίας των τυμπάνων της Pearl κορυφώνονται με το κιτ στο οποίο είστε έτοιμοι να προχωρήσετε. Με κοχύλια σφενδάμου 5,4 mm, χαρακτηριστικά επαγγελματικού επιπέδου και υπέροχα φινιρίσματα λάκας, η Decade ανεβάζει την απόδοσή σας σε μια τιμή που προηγουμένως ήταν αδύνατη. Τα τύμπανα Decade Maple είναι τέλεια ως βασικό κιτ για εξελισσόμενους παίκτες ή ως δευτερεύον κιτ ''gigging'' για έμπειρους επαγγελματίες. Το υλικό κελύφους χαμηλής μάζας/χαμηλής επαφής της Decade διασφαλίζει τη βέλτιστη απόδοση του κελύφους και τη σταθερή ανθεκτικότητα. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν βραχίονες χωρίς γρανάζια Uni-Lock, μονωμένους χυτούς γάντζους με νύχια, πόδια R40 Air Suspension Floor Tom και μια νέας σχεδίασης μίνι ωτίδα. Αποτελείται από τύμπανο μπάσου 22'' x 18'', 10'' x 7'' και 12'' x 8'' tom tom, 16'' x 16'' floor tom, και 14'' x 5,5'' τύμπανο. Περιλαμβάνει επίσης το πακέτο υλικού HWP-830 που αποτελείται από βάση βραχίονα BC-830, ίσια βάση κύμβαλου C-830, H-830 Hi-hat, βάση παγίδας S-839 και μονό πεντάλ P-930. Τα κύμβαλα δεν περιλαμβάνονται. Φινίρισμα: Satin Black Burst.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Ιδιότητες

Σειρά

Decade

Αριθμός στρωμάτων

6

Χρώμα σύμφωνα με τον κατασκευαστή

Satin Black


Υλικό

Υλικό


Συσκευασία

Κύμβαλα

Μπαγκέτες


Διαστάσεις και βάρος

Διαστάσεις τυμπάνου μπάσου

Διαστάσεις τύμπανου παγίδας

Διαστάσεις του tom 1

Διαστάσεις του tom 2

Διαστάσεις δαπέδου tom 1


Χώρα

Χώρα προέλευσης

Κίνα


Προτεινόμενα αξεσουάρ