Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Επιστροφές

Επίλεξε τον τύπο της επιστροφής ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις με τα προϊόντα. Αφού συμπληρώσεις τη φόρμα, θα λάβεις μια επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την οποία μπορείς να εκτυπώσεις και να την τοποθετήσεις στο πακέτο μαζί με το προϊόν που επιστρέφεις. Όταν φτάσει η επιστροφή σου, θα μπορέσουμε αμέσως να προσδιορίσουμε τι είναι και τι πρέπει να κάνουμε γι' αυτό. Θα σου εξοικονομήσει πολύ χρόνο.
Είναι ακόμη πιο εύκολο για τους πελάτες που ήταν συνδεδεμένοι στο λογαριασμό πελάτη τους να κάνουν την παραγγελία των προϊόντων. Συνδέσου με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σου και βρες τα προϊόντα που θέλεις να διεκδικήσεις στο λογαριασμό σου. Θα δημιουργήσεις ένα νέο αίτιμα για την επιστροφή και θα συμπληρώσεις μερικές μόνο λεπτομέρειες. Όλα τα υπόλοιπα θα είναι ήδη προσυμπληρωμένα.

Θέλω να υποβάλω ένα αίτιμα για την επιστροφή


Μπορείς επίσης να υποβάλεις το αίτημα επιστροφής σου σε οποιοδήποτε κατάστημα Muziker που μπορεί να δεχτεί τα διεκδικούμενα προϊόντα, όσον αφορά τα προϊόντα που πωλούνται εκεί. Μια άλλη επιλογή είναι η υποβολή αιτίματος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση. Θα λάβεις οδηγίες σχετικά με το πώς να προχωρήσεις με το αίτημα σου. Λεπτομερείς όροι και προϋποθέσεις εγγύησης δημοσιεύονται στην πολιτική εγγύησης για καταναλωτες και πολιτική εγγύησης για επιχειρηματιες .