Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Θυμόμαστε

Mapex Voyager 5 Piece Fusion Drum Set Dark Black

Το σετ Mapex Voyager Fusion προσφέρει ένα πλήρες στήσιμο για τον πρώτο παίκτη, αλλά είναι εξίσου κατάλληλο για τον ντράμερ που κάνει ερμηνεία που χρειάζεται ένα εξαιρετικά φορητό, εύκολο στη συναρμολόγηση, υπέροχο δεύτερο σετ τυμπάνων. Τα...
Θυμόμαστε
Αυτό το προϊόν δεν κατασκευάζεται ή δεν αποτελεί μέρος της τρέχουσας προσφοράς.

Κωδικός προϊόντος: VR5244DK | ID: 229169

Mapex Voyager 5 Piece Fusion Drum Set Dark Black

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Το σετ Mapex Voyager Fusion προσφέρει ένα πλήρες στήσιμο για τον πρώτο παίκτη, αλλά είναι εξίσου κατάλληλο για τον ντράμερ που κάνει ερμηνεία που χρειάζεται ένα εξαιρετικά φορητό, εύκολο στη συναρμολόγηση, υπέροχο δεύτερο σετ τυμπάνων. Τα all-poplar κοχύλια έχουν άφθονο τόνο και το τύμπανο μπάσου 22" προσφέρει δυνατά χαμηλά, ενώ εξακολουθεί να είναι αρκετά μικρό για νεότερους παίκτες.

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Το κιτ Fusion περιλαμβάνει σχάρες 10" και 12" με μπάσο, δάπεδο 14" τύμπανο, τύμπανο 14" και τύμπανο μπάσου 22". Τα μικρότερα μεγέθη τυμπάνων είναι ιδανικά για κούρδισμα τζαζ, αλλά είναι αρκετά μεγάλα για νεαρούς ρόκερ Το κιτ έρχεται γεμάτο με τύμπανα, βάσεις, θρόνο, κύμβαλα και πεντάλ... όλα όσα χρειάζεται ένας αρχάριος για να ξεκινήσει να παίζει Η σειρά Voyager περιλαμβάνει κοχύλια λεύκας για συμπαγή διάτρηση και τόνο με ανθεκτικά καλύμματα ανθεκτικά στα βαθουλώματα.

ΔΙΟΠΤΡΑ:
22"X16", 10"x8", 12"x9", 14"x14", 14"x5,5"
Λεύκα
363 Διπλό Βάσεις και Πεντάλ τυμπάνου μπάσου P330
Κεφάλια Throne και Remo
Σκούρο Μαύρο
Μαύρος
Super Road Tough Coverings
Προεξοχές επαφής ενός σημείου
TH656 Double Tom Holder
Ταίριασμα Snare Drum

Παράμετροι και προδιαγραφές

Προτεινόμενα αξεσουάρ