Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Θυμόμαστε

Mapex Saturn V MH Exotic Jazz Cherry Mist Maple Burl

Επαγγελματικό drum kit από τη σειρά Saturn V Exotic χωρίς υλικό, κύμβαλα και τύμπανο. Διαθέτει μπάσο τύμπανο 18 ιντσών x 14 ιντσών, tom tom 12 ιντσών x 8 ιντσών και πάτωμα 14 ιντσών x 14 ιντσών. Τα τύμπανα είναι κατασκευασμένα από 7-φυλλο...
Θυμόμαστε
Αυτό το προϊόν δεν κατασκευάζεται ή δεν αποτελεί μέρος της τρέχουσας προσφοράς. Συνιστούμε επιλογή εναλλακτικού προϊόντος.
Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (3)
Ακουστικό Ντραμς Σετ Mapex Saturn V MH Exotic Jazz Cherry Mist Maple Burl

Mapex Saturn V MH Exotic Jazz Cherry Mist Maple Burl

Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (3)

Κωδικός προϊόντος: SV481XBKLE | ID: 229110

Mapex Saturn V MH Exotic Jazz Cherry Mist Maple Burl

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Επαγγελματικό drum kit από τη σειρά Saturn V Exotic χωρίς υλικό, κύμβαλα και τύμπανο. Διαθέτει μπάσο τύμπανο 18 ιντσών x 14 ιντσών, tom tom 12 ιντσών x 8 ιντσών και πάτωμα 14 ιντσών x 14 ιντσών. Τα τύμπανα είναι κατασκευασμένα από 7-φυλλο συνδυασμό σφενδάμου και καρυδιάς Βόρειας Αμερικής. Το τύμπανο μπάσου διαθέτει κατασκευή 7 φύλλων με πλάτος 7,5 mm και το tom tom/δαπέδου διαθέτει 7-φυλλη κατασκευή με πλάτος 6,15 mm. Τα άκρα ρουλεμάν SoniClear παρέχουν καλύτερη επαφή κεφαλής/τύμπανου, πλήρη ήχο και καλύτερη στήριξη. Η τεχνολογία SoniClear διευκολύνει τον συντονισμό και μειώνει τον ανεπιθύμητο θόρυβο. Το Tom toms και τα πόδια δαπέδου είναι στερεωμένα με την τεχνολογία SoniClear που επιτρέπει τον συντονισμό. Διαθέτει επίσης ζάντες Power Hoops με πλάτος 2,3 mm. Το κιτ τυμπάνων διαθέτει κεφαλές Remo. Τα Tom toms και τα πατώματα διαθέτουν κεφαλές Remo Emperor Clear και Remo Ambassador Clear κεφαλές συντονισμού. Το τύμπανο μπάσων είναι εξοπλισμένο με Remo Powerstroke 3 Clear head και Remo Powerstroke 3 Black κεφαλή συντονισμού με λογότυπο Mapex. Το υλικό έρχεται σε μαύρο φινίρισμα Chrome. Το Drumkit έρχεται σε φινίρισμα Cherry Mist Maple Burl. Το προϊόν περιλαμβάνει επίσης βάση TH800 tom και AC909 Bass Drum Lifter.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Ιδιότητες

Χρώμα σύμφωνα με τον κατασκευαστή

Cherry Mist Maple Burl


Χώρα

Χώρα προέλευσης

Κίνα


Προτεινόμενα αξεσουάρ