Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Θυμόμαστε

Mapex Mars 5 Piece Crossover Shell Pack Nightwood

Το πακέτο κελύφους Mars Series προσφέρει 100% κοχύλια από Birch, ρηχού βάθους με τη νέα άκρη ρουλεμάν SONIClear, που παράγει έναν γρήγορο, καθαρό τόνο με γρήγορη ανάκαμψη. Το πακέτο κελύφους "Crossover" της σειράς Mars διαθέτει διαμόρφωση 1 προς...
Θυμόμαστε
Αυτό το προϊόν δεν κατασκευάζεται ή δεν αποτελεί μέρος της τρέχουσας προσφοράς.

Κωδικός προϊόντος: MA528SFBZW | ID: 229153

Mapex Mars 5 Piece Crossover Shell Pack Nightwood

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Το πακέτο κελύφους Mars Series προσφέρει 100% κοχύλια από Birch, ρηχού βάθους με τη νέα άκρη ρουλεμάν SONIClear, που παράγει έναν γρήγορο, καθαρό τόνο με γρήγορη ανάκαμψη. Το πακέτο κελύφους "Crossover" της σειράς Mars διαθέτει διαμόρφωση 1 προς τα πάνω και 2 προς τα κάτω που είναι ιδανική για παίκτες που θέλουν έναν ισχυρό ήχο ροκ με ένα μονό ράφι για πιο κοντινή τοποθέτηση του κυμβάλου τους.

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Το κέλυφος Birch 6Ply 7,2 mm, με το νέο SONIClear Bearing Edge, επιτρέπει την άμεση μετάδοση του ήχου, μειώνει τις ανεπιθύμητες συχνότητες και παρέχει ένα ισχυρό θεμελιώδες βήμα και μια αβίαστη εμπειρία συντονισμού, ειδικά σε χαμηλότερες ρυθμίσεις. Αυτό το πακέτο κελύφους 5 τεμαχίων περιλαμβάνει 12" τοποθετημένο rack tom, 14" και 16" Floor Toms, 14" Snare Drum και Kick 22"x18". Η ανάρτηση SONIClear tom και τα πόδια δαπέδου αυξάνουν τη συνολική αντήχηση διατηρώντας τους κραδασμούς στο κέλυφος και κρατώντας την πίεση μακριά από τις ράβδους τάσης, βοηθώντας τις κεφαλές να παραμείνουν συντονισμένες.

ΔΙΟΠΤΡΑ:
22"X18", 12"X08", 14"x12" 16"X14", 14"X6,5"
6 Ply Birch
SONIClear(TM) Edge
Βαθύ, ισορροπημένο και ανταποκρινόμενο
Nightwood
Μαύρο επιμεταλλωμένο
SONIClear(TM) Tom Suspension
MyDentity Lug
SONIClear(TM) Δάπεδο Tom πόδια
Ταίριασμα Snare Drum

Παράμετροι και προδιαγραφές

Ιδιότητες

Χώρα

Χώρα προέλευσης

Κίνα


Προτεινόμενα αξεσουάρ