Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Θυμόμαστε

Mapex MA528SFGW Mars Crossover Smokewood

Κιτ μαστιγίου χωρίς υλικό και κύμβαλα, από τη σειρά μοντέλων Mars. Το σετ αποτελείται από ένα μη τρυπημένο μεγάλο τύμπανο με διαστάσεις 22 "x 18", αυτό με διαστάσεις 12 "x 9", δάπεδα με διαστάσεις 14 "X 12" και 16 "x 14" και ένα μικρό τύμπανο. με...
Θυμόμαστε
Αυτό το προϊόν δεν κατασκευάζεται ή δεν αποτελεί μέρος της τρέχουσας προσφοράς. Συνιστούμε επιλογή εναλλακτικού προϊόντος.
Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)
Ακουστικό Ντραμκιτ Mapex MA528SFGW Mars Crossover Smokewood

Mapex MA528SFGW Mars Crossover Smokewood

Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)

Κωδικός προϊόντος: MA528SFGW | ID: 229154

Mapex MA528SFGW Mars Crossover Smokewood

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Κιτ μαστιγίου χωρίς υλικό και κύμβαλα, από τη σειρά μοντέλων Mars. Το σετ αποτελείται από ένα μη τρυπημένο μεγάλο τύμπανο με διαστάσεις 22 "x 18", αυτό με διαστάσεις 12 "x 9", δάπεδα με διαστάσεις 14 "X 12" και 16 "x 14" και ένα μικρό τύμπανο. με διαστάσεις 14 "Χ 6,5". Τα σώματα του τυμπάνου είναι 6 στρώσεων με πάχος 7,2 mm, κατασκευασμένα από επιλεγμένη σημύδα. Τα άκρα του στηρίγματος είναι τύπου SoniClear, των οποίων η υψηλότερη επαφή μεμβράνης με το σώμα του τυμπάνου φέρνει πληρέστερο ήχο και ισχυρότερη στήριξη. Επίσης, ο συντονισμός του τυμπάνου είναι σημαντικά πιο άνετος και η ανεπιθύμητη αντήχηση μειώνεται σημαντικά. Το Tom tom και τα πόδια δαπέδου τοποθετούνται χρησιμοποιώντας το σύστημα SoniClear, το οποίο επιτρέπει στο σώμα να αντηχεί ελεύθερα. Το υλικό είναι κατασκευασμένο από χρώμιο. Η επιφανειακή επεξεργασία των τυμπάνων παρέχεται από ένα αλουμινόχαρτο με μη παραδοσιακή εγκάρσια υφή στο χρώμα Smokewood. Η συσκευασία περιλαμβάνει μια βάση TH687S και έναν προσαρμογέα AC910. Τα ντραμς της σειράς μοντέλων Mars είναι ένας νέος εκπρόσωπος της κατώτερης μεσαίας τάξης, διατηρώντας παράλληλα ορισμένες παραμέτρους των επαγγελματικών σετ και είναι σχεδιασμένα για μέτρια προχωρημένους παίκτες.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Ιδιότητες

Χρώμα

Σειρά

Mars

Αριθμός στρωμάτων

6

Χρώμα σύμφωνα με τον κατασκευαστή

Smokewood


Υλικό

Υλικό


Συσκευασία

Κύμβαλα

Hardware περιλαμβάνεται

Μπαγκέτες

Η συσκευασία περιέχει


Διαστάσεις και βάρος

Διαστάσεις τυμπάνου μπάσου

Διαστάσεις τύμπανου παγίδας

Διαστάσεις του tom 2

Διαστάσεις δαπέδου tom 1

Διαστάσεις ορόφου tom 2


Χώρα

Χώρα προέλευσης

Κίνα


Προτεινόμενα αξεσουάρ