Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Θυμόμαστε

Mapex Armory 5 Piece Rock Shell Pack Mantis Green

Η σειρά Armory είναι η τελευταία υλοποίηση της ιδέας υβριδικού κελύφους Mapex. Η σύντηξη σημύδας και σφενδάμου προσφέρει την απόλυτη τονική έκφραση και η ακμή ρουλεμάν SONIClear(TM) επιτρέπει στην κεφαλή του τυμπάνου να κάθεται επίπεδη, φέρνοντας...
Θυμόμαστε
Αυτό το προϊόν δεν κατασκευάζεται ή δεν αποτελεί μέρος της τρέχουσας προσφοράς.

Κωδικός προϊόντος: AR529SBGM | ID: 229140

Mapex Armory 5 Piece Rock Shell Pack Mantis Green

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Η σειρά Armory είναι η τελευταία υλοποίηση της ιδέας υβριδικού κελύφους Mapex. Η σύντηξη σημύδας και σφενδάμου προσφέρει την απόλυτη τονική έκφραση και η ακμή ρουλεμάν SONIClear(TM) επιτρέπει στην κεφαλή του τυμπάνου να κάθεται επίπεδη, φέρνοντας την καλύτερη απόκριση βελτιστοποιώντας τη σχέση μεταξύ κεφαλής και κελύφους.

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Το κέλυφος Birch/Maple/Birch 6Ply 7,2mm με το νέο SONIClear(TM) Bearing Edge επιτρέπει την άμεση μετάδοση του ήχου, μειώνει τις ανεπιθύμητες συχνότητες και παρέχει ένα ισχυρό θεμελιώδες βήμα και μια αβίαστη εμπειρία συντονισμού, ειδικά σε χαμηλότερα κουρδίσματα. Αυτό το πακέτο κελύφους 6 τεμαχίων περιλαμβάνει σχάρες 10" και 12" που τοποθετούνται σε βάση, ράβδους δαπέδου 14" και 16", τύμπανο παγίδας 14" και κλωτσιά 22"x18". Η ανάρτηση SONIClear(TM) και τα πόδια δαπέδου αυξάνουν τη συνολική αντήχηση διατηρώντας τους κραδασμούς στο κέλυφος και κρατώντας την πίεση μακριά από τις ράβδους τάσης, βοηθώντας τις κεφαλές να παραμείνουν συντονισμένες.

ΔΙΟΠΤΡΑ:
22"X18", 10"X08", 12"X09", 16"X16", 14"X6,5"
6 Ply Birch / Maple / Birch
SONIClear(TM) Edge
Εστιασμένος, τονικός και ανταποκρινόμενος
Mantis Green
Μαύρο επιμεταλλωμένο
SONIClear(TM) Tom Suspension
MyDentity Lug
SONIClear(TM) Δάπεδο Tom πόδια
Περιλαμβάνεται Armory Tomahawk Snare Drum

Παράμετροι και προδιαγραφές

Προτεινόμενα αξεσουάρ