Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

JBL
Θυμόμαστε

JBL Clip 2 Red

Υπερφορητό ηχείο Bluetooth. Ασύρματη ροή ήχου υψηλής ποιότητας από το smartphone ή το tablet σας. Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-ion υποστηρίζει έως και 8 ώρες αναπαραγωγής. Λάβετε κρυστάλλινες κλήσεις από το ηχείο σας με το πάτημα...
Θυμόμαστε
Αυτό το προϊόν δεν κατασκευάζεται ή δεν αποτελεί μέρος της τρέχουσας προσφοράς. Συνιστούμε επιλογή εναλλακτικού προϊόντος.
Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)
Φορητό Ηχείο JBL Clip 2 Red

JBL Clip 2 Red

Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)

Κωδικός προϊόντος: CLIP2-RED | ID: 230111

JBL Clip 2 Red

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Υπερφορητό ηχείο Bluetooth. Ασύρματη ροή ήχου υψηλής ποιότητας από το smartphone ή το tablet σας. Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-ion υποστηρίζει έως και 8 ώρες αναπαραγωγής. Λάβετε κρυστάλλινες κλήσεις από το ηχείο σας με το πάτημα ενός κουμπιού - χάρη στο μεγάφωνο χωρίς θόρυβο και ηχώ. Συνδέστε το Clip 2 σε οτιδήποτε κρίνετε κατάλληλο και πάρτε το σε όλες τις περιπέτειές σας. Μην ανησυχείτε πλέον για βροχή ή διαρροές. μπορείτε ακόμη και να βυθίσετε το Clip 2 στο νερό. Μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα δύο ηχεία Clip 2 μαζί για να απολαύσετε ενισχυμένο ήχο. Εάν το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής σας δεν διαθέτει Bluetooth, συνδέστε το καλώδιο ήχου σε αυτό και απολαύστε τη μουσική σας ταυτόχρονα. Το ανθεκτικό υφασμάτινο υλικό και το στιβαρό περίβλημα από καουτσούκ επιτρέπουν στο ηχείο σας να διαρκέσει περισσότερο από όλες τις περιπέτειές σας. - Βάρος: 0,158 kg - Χρώμα: Κόκκινο.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Λειτουργίες

Ηχεία

Bluetooth

Ενσωματωμένο ηχείο


Ιδιότητες

Ισχύος βατ

2 W

Μπάσο ηχείο

Κεντρικό ηχείο

Μεγάφωνο tweeter


Παροχή ρεύματος

Λειτουργία με μπαταρία

Χρόνος αναπαραγωγής (ώρες)

8

Ισχύς (Βατ)

2

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

240V


Αξεσουάρ

Αντάπτορας περιλαμβάνεται στη συσκευασία

Όχι


Χώρα

Χώρα προέλευσης

Κίνα