Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Θυμόμαστε

FiiO EX1 Silver

Οι EX1 της Fiio είναι οθόνες αεροδιαστημικής νανοτεχνολογίας εντός του αυτιού σχεδιασμένες για προσωπική ακρόαση εν κινήσει ή επί σκηνής και διαθέτουν εξαιρετικά ελαφρούς οδηγούς τιτανίου 13 mm που προσφέρουν αναπαραγωγή πλήρους συχνότητας χωρίς...
Θυμόμαστε
Αυτό το προϊόν δεν κατασκευάζεται ή δεν αποτελεί μέρος της τρέχουσας προσφοράς. Συνιστούμε επιλογή εναλλακτικού προϊόντος.
Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (3)
In-Ear Headphones FiiO EX1 Silver

FiiO EX1 Silver

Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (3)

Κωδικός προϊόντος: EX1-SL | ID: 230062

FiiO EX1 Silver

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Οι EX1 της Fiio είναι οθόνες αεροδιαστημικής νανοτεχνολογίας εντός του αυτιού σχεδιασμένες για προσωπική ακρόαση εν κινήσει ή επί σκηνής και διαθέτουν εξαιρετικά ελαφρούς οδηγούς τιτανίου 13 mm που προσφέρουν αναπαραγωγή πλήρους συχνότητας χωρίς παραμόρφωση ή κόπωση στην ακρόαση. Το περίβλημα από ανοξείδωτο χάλυβα και ντουραλουμίνιο είναι αλεσμένο με CNC ακριβείας και έχει σχεδιαστεί για να καταστέλλει τους συντονισμούς, διατηρώντας παράλληλα μια εξαιρετική παροδική απόκριση. Το καλώδιο OFC ενισχυμένο με Kevlar προσφέρει ανώτερη ηχητική και στερεά αντοχή σε καταπόνηση και μακροζωία, καθώς και ένα εξωτερικό περίβλημα κατασκευασμένο από TPE ιατρικής ποιότητας για ελάχιστη μικροφωνική και μέγιστη βιοσυμβατότητα. Το EX1 συνοδεύεται από προστατευτική θήκη και τέσσερα σετ άκρων αυτιών σε διάφορα μεγέθη. - Αντίσταση: 16 Ohm - Απόκριση συχνότητας: 20 Hz - 30 kHz - Μήκος καλωδίου: 120 cm - Βάρος: 18 g - Χρώμα: Ασημί.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Καταλληλότητα

Τύπος


Λειτουργίες

Μικρόφωνο


Χώρα

Χώρα προέλευσης

Κίνα


Προτεινόμενα αξεσουάρ