Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Θυμόμαστε

Fender FXA7 PRO In-Ear Monitors Metallic Black

Σχεδιασμένη για κορυφαία εμπειρία ακρόασης και διαφανή αναπαραγωγή, η in-ear monitor FXA7 έχει σχεδιαστεί για καθαρή απόδοση. Απολαύστε πλούσιο, ρεαλιστικό ήχο από αυτές τις άνετες, χαμηλού προφίλ, λεπτές οθόνες, σχεδιασμένες και συναρμολογημένες...
Θυμόμαστε
Αυτό το προϊόν δεν κατασκευάζεται ή δεν αποτελεί μέρος της τρέχουσας προσφοράς. Συνιστούμε επιλογή εναλλακτικού προϊόντος.
Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (2)
In-Ear Headphones Fender FXA7 PRO In-Ear Monitors Metallic Black

Fender FXA7 PRO In-Ear Monitors Metallic Black

Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (2)

Κωδικός προϊόντος: 688-5000-001 | ID: 231250

Fender FXA7 PRO In-Ear Monitors Metallic Black

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Σχεδιασμένη για κορυφαία εμπειρία ακρόασης και διαφανή αναπαραγωγή, η in-ear monitor FXA7 έχει σχεδιαστεί για καθαρή απόδοση. Απολαύστε πλούσιο, ρεαλιστικό ήχο από αυτές τις άνετες, χαμηλού προφίλ, λεπτές οθόνες, σχεδιασμένες και συναρμολογημένες στο χέρι στο Νάσβιλ και διαθέτουν πατενταρισμένη τεχνολογία. Αρθρωτές επιδόσεις, πολυτελής άνεση και διαύγεια ακρίβειας χορού σε τέλεια αρμονία σε αυτές τις οθόνες εσωτερικού αυτιού. Στην καρδιά της in-ear monitor FXA7 βρίσκεται η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Hybrid-Dynamic and Balanced Armature Array (HDBA). Ένα ζευγάρι τουίτερ είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ταιριάζει με ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα οδήγησης σπάνιας γαίας ακριβείας 9,25 mm και τη θύρα συντονισμένη με Groove—όλα λειτουργούν σε τέλεια αρμονία. Συνδυάζοντας προγράμματα οδήγησης που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν συγκεκριμένα εύρη ζώνης με ακριβή προσανατολισμό του προγράμματος οδήγησης, χάρη στο περίβλημα που εκτυπώνεται με 3D, εξαλείφουμε την ανάγκη για crossover, αυξάνοντας την απόδοση ήχου ενώ μειώνουμε το βάρος. Αυτή η μοναδική διαμόρφωση παράγει διαφανή ήχο με δυνατά μπάσα, πλούσιες μεσαίες και ευκρινείς κορυφές με απόκριση συχνότητας από 6Hz-24kHz. Εξαιρετικά ευαίσθητες, αυτές οι οθόνες παράγουν 110dB @1mW για κρυστάλλινο ήχο χωρίς παραμόρφωση με άφθονο χώρο για το κεφάλι. Ιδανικά για σχεδόν κάθε κατάσταση ακρόασης με σύνθετη αντίσταση 16-ohm +/-10% @1kHz, μπορούν να οδηγηθούν από ένα smartphone για μια κορυφαία εμπειρία ακρόασης. Εξαλείφοντας έως και 22dB θορύβου περιβάλλοντος, μειώνουν τις παρεμβολές ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν την ακοή σας από τα ισχυρά παροδικά φαινόμενα που μπορεί να συμβούν σε ζωντανό περιβάλλον. Το περίβλημα που εκτυπώθηκε με 3D είναι το αποτέλεσμα της σάρωσης χιλιάδων αυτιών για τη δημιουργία μιας υβριδικής προσαρμοσμένης/καθολικής εφαρμογής. Η τρισδιάστατη εκτύπωση επιτρέπει στις καμπύλες του IEM να ταιριάζουν καλύτερα με τα φυσικά περιγράμματα του αυτιού για πιο σφιχτή και άνετη εφαρμογή από την παραδοσιακή χύτευση με έγχυση. Το τρισδιάστατο εκτυπωμένο περίβλημα ταιριάζει στο 95% των αυτιών σαν μια προσαρμοσμένη οθόνη και όταν συνδυάζεται με την άνεση που μοιάζει με μαξιλαράκι των άκρων ασφαλούς τοποθέτησης, είναι ιδανικά για μεγάλες περιόδους παιχνιδιού. Το αποσπώμενο καλώδιο MMCXi με επάργυρο, χαμηλής περιεκτικότητας σε οξυγόνο προσφέρει χαμηλή απώλεια σήματος μαζί με τετράγωνους συνδέσμους που είναι εύκολο να πιαστούν, ακόμη και όταν εκτίθενται στην υγρασία. Περιλαμβάνει πολυτελή θήκη μεταφοράς, προσαρμογέα 1/8 έως 1/4 ιντσών, ακουστικά ωτοασπίδες φίλτρου, συλλογή μύτης ασφαλούς τοποθέτησης για τέλεια εφαρμογή, εργαλείο καθαρισμού και καλώδιο. Χρώμα: Μεταλλικό Μαύρο.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Καταλληλότητα

Τύπος


Λειτουργίες

Μικρόφωνο


Χώρα

Χώρα προέλευσης

Κίνα


Προτεινόμενα αξεσουάρ