Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Θυμόμαστε

Behringer CMD PL-1

Μονάδα MIDI που βασίζεται στο κατάστρωμα με πιατέλα 4 ιντσών ευαίσθητη στην αφή, εναλλαγή καταστρώματος και έλεγχο εφέ. Το CMD PL-1 λειτουργεί καλά ως αυτόνομος ελεγκτής για ένα ευρύ φάσμα λογισμικού DJ και παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων των...
Θυμόμαστε
Αυτό το προϊόν δεν κατασκευάζεται ή δεν αποτελεί μέρος της τρέχουσας προσφοράς. Συνιστούμε επιλογή εναλλακτικού προϊόντος.
Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)
DJ Ελεγκτής Behringer CMD PL-1

Behringer CMD PL-1

Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)

Κωδικός προϊόντος: CMD-PL-1 | ID: 230122

Behringer CMD PL-1

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Μονάδα MIDI που βασίζεται στο κατάστρωμα με πιατέλα 4 ιντσών ευαίσθητη στην αφή, εναλλαγή καταστρώματος και έλεγχο εφέ. Το CMD PL-1 λειτουργεί καλά ως αυτόνομος ελεγκτής για ένα ευρύ φάσμα λογισμικού DJ και παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων των Native Instruments Traktor, Serato Scratch Live, Ableton Live και οποιωνδήποτε άλλων προγραμμάτων συμβατών με MIDI. Είτε είστε DJ, παραγωγός, μηχανικός ηχογράφησης ή χομπίστας, το CMD PL-1 καθιστά εύκολη και οικονομικά προσιτή πρόσβαση στο λογισμικό σας. Το πρωτόκολλο MIDI συμβατό με την κατηγορία επιτρέπει την άμεση λειτουργία plug-and-play με οποιοδήποτε λογισμικό MIDI - δεν απαιτούνται πρόσθετα προγράμματα οδήγησης. Αρκετά μεγάλο για να το πάρουμε στα σοβαρά, αλλά αρκετά μικρό για να χωράει εύκολα σε ένα σακίδιο ή τσάντα αγγελιοφόρων, η αρθρωτή σχεδίαση του CMD PL-1 παρέχει απρόσκοπτη ενσωμάτωση με οποιονδήποτε από τους άλλους ελεγκτές CMD μας. Αρκετά μικρό ώστε να χωράει σε ένα στενό περίπτερο DJ, αλλά αρκετά μεγάλο για να προσφέρει την απόδοση που χρειάζεστε, το PL-1 είναι ένας ισχυρός ελεγκτής πιατέλας – ανεξάρτητα από το λογισμικό DJ που χρησιμοποιείτε. Με τον ευαίσθητο στην αφή τροχό 4'', το PL-1 γνωρίζει πότε το αγγίζετε και πού. Αγγίξτε στην κορυφή και η μουσική σταματάει σαν να αγγίζετε έναν δίσκο. Σπρώξτε το πλάι της πιατέλας και θα λάβετε στιγμιαίες αλλαγές στην ταχύτητα αναπαραγωγής. Αποδίδει ακριβώς όπως θα περίμενες από χρόνια χρήσης του πικάπ και του CD. Αλλά σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα χειριστήρια καταστρώματος, αυτό το μικρό δυναμό έρχεται με ένα μεταξένιο λείο Fader υψηλής ανάλυσης για ακριβείς ρυθμίσεις του βήματος. Εάν χρησιμοποιείτε συγχρονισμό στο λογισμικό σας και το βήμα του καταστρώματος αλλάζει, μια στήλη LED δίπλα στο pitch fader σάς ενημερώνει σε τι έχει αλλάξει το βήμα στο εικονικό κατάστρωμα - ώστε να γνωρίζετε πάντα τι συμβαίνει χωρίς να κοιτάτε την οθόνη σας. Έχετε χώρο μόνο για ένα χειριστήριο στο περίπτερό σας; Δεν είναι πρόβλημα! Το PL-1 υποστηρίζει εναλλαγή καταστρώματος για έλεγχο έως και τεσσάρων καταστρωμάτων, επομένως μια μονάδα είναι το τέλειο εφεδρικό κατάστρωμα ή πρόσθετο όταν χρησιμοποιείτε λογισμικό που επιτρέπει περισσότερα από δύο εικονικά καταστρώματα. Διαθέτει 4 ιντσών ευαίσθητη στην αφή πιατέλα υψηλής ανάλυσης Deckadance LE DJ κουπόνι λογισμικού από την Image-Line που περιλαμβάνεται Συμβατό με δημοφιλές λογισμικό DJ όπως Native Instruments Traktor, Serato Scratch Live, Ableton Live και οποιαδήποτε άλλα προγράμματα συμβατά με MIDI 14bit Pitch Fader με LED ανάδραση MIDI -Τα αντιδραστικά χειριστήρια απομακρύνουν τα μάτια σας από την οθόνη του υπολογιστή Ευέλικτη εναλλαγή καταστρώματος για έλεγχο έως και 4 καταστρωμάτων από ένα μόνο χειριστήριο Πλήρης έλεγχος πολλαπλών εφέ Πρωτόκολλο MIDI συμβατό με USB Class και επιτρέπει τη σύνδεση και αναπαραγωγή με οποιοδήποτε λογισμικό MIDI Σχεδιασμένο για κλείδωμα μαζί με άλλους ελεγκτές BEHRINGER CMD για πλήρη επεκτασιμότητα Λεπτή επιτραπέζια σχεδίαση για απόλυτη φορητότητα. Χρώμα: Μαύρο.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Παροχή ρεύματος

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

Μόνο USB


Αξεσουάρ

Αντάπτορας περιλαμβάνεται στη συσκευασία


Χώρα

Χώρα προέλευσης

Κίνα


Προτεινόμενα αξεσουάρ