Κωδικός προϊόντος: 1007400
Audio Thing Alborosie Dub Station (Ψηφιακό προϊόν)
Audio Thing Alborosie Dub Station (Ψηφιακό προϊόν)
Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:
Κατευθείαν από την καρδιά της πιο παραγωγικής μουσικής κοινότητας της Τζαμάικα, του Waterhouse στο Kingston, σας παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια το Alborosie Dub Station.
Έλαβαν δείγματα, ανέλυσαν και αναδημιούργησαν προσεκτικά το αρχικό φίλτρο, την ηχώ και την αντήχηση της άνοιξης που ανήκε εκ των προτέρων, τροποποιήθηκε και χρησιμοποιήθηκε από τον θρυλικό Osbourne Ruddock "King Tubby" - παραγωγός, μηχανικός στούντιο και πρωτοπόρος της dub reggae από τη χρυσή εποχή του δεκαετία του '70 – από την προσωπική συλλογή vintage εργαλείων της Alborosie.
ECHOWUK: απευθείας από τα ομοσπονδιακά στούντιο, μετά το King Tubby στούντιο στο Waterhouse Kingston, την κασέτα κομματιού MCI 2 που χρησιμοποιήθηκε για την ηχογράφηση και επίσης για τη δημιουργία του εφέ ηχούς για τα περισσότερα από τα κλασικά reggae συνολικά και τις δημοφιλείς μουσικές μίξεις του Tubby's instrumental dub.
SPRING BLING: απευθείας από το στούντιο King Tubby στο Waterhouse Kingston, το τροποποιημένο Fairchild Spring Reverb που χρησιμοποιούσε ο ίδιος ο Maestro στους περισσότερους κλασικούς δίσκους και μίξεις dub που ηχογράφησε και παρήγαγε.
FILTER MAN: Σχεδιασμένο σύμφωνα με το λεγόμενο «Big Knob» της Tubby, ένα παθητικό υψηλοπερατό φίλτρο με έντεκα βήματα συχνότητας από 70Hz έως 7,5KHz. Αυτό το φίλτρο καθόρισε τον ήχο ολόκληρης της περιοχής «ρίζες» της Τζαμάικας μουσικής!
Διάρκεια άδειας
Download
Έγγραφα
Οδηγίες ασφαλείας
Συμβουλέψου το εγχειρίδιο χρήσης για τις ειδικές οδηγίες ασφαλείας για αυτό το προϊόν.
