Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Συμφωνία

Mapex PF1000LTW Falcon Left Διπλό Πεντάλ για Μπάσο Τύμπανο

Falcon Double Bass Drum Pedal Αριστερό καλώδιο. Οι εναλλάξιμες μονάδες δίσκου (πωλούνται χωριστά, μέρος # ACF-DD και ACF-SD) επιτρέπουν στους παίκτες να αγοράσουν μόνο ένα πεντάλ, αλλά εξακολουθούν να έχουν την ελευθερία να πειραματίζονται με τις...
Μόνο με παραγγελία
Ο χρόνος παράδοσης θα καθοριστεί μετά την παράδοση από τον προμηθευτή.
Με βάσει παραγγελίας θα προσπαθήσουμε να παραλάβουμε το προϊόν και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου σχετικά με την ημερομηνία παράδοσης.
508 €
532 €
- 4 %
Διπλό Πεντάλ για Μπάσο Τύμπανο Mapex PF1000LTW Falcon Left Διπλό Πεντάλ για Μπάσο Τύμπανο

Mapex PF1000LTW Falcon Left Διπλό Πεντάλ για Μπάσο Τύμπανο

508 €
532 €
- 4 %

Κωδικός προϊόντος: 25008327 | ID: 229624

Mapex PF1000LTW Falcon Left Διπλό Πεντάλ για Μπάσο Τύμπανο

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Falcon Double Bass Drum Pedal Αριστερό καλώδιο. Οι εναλλάξιμες μονάδες δίσκου (πωλούνται χωριστά, μέρος # ACF-DD και ACF-SD) επιτρέπουν στους παίκτες να αγοράσουν μόνο ένα πεντάλ, αλλά εξακολουθούν να έχουν την ελευθερία να πειραματίζονται με τις διαφορές μεταξύ της αίσθησης αλυσίδας, ιμάντα και άμεσης κίνησης. Επιτρέπει επίσης στους παίκτες με διπλά πετάλια να χρησιμοποιούν διαφορετικούς δίσκους για κάθε πεντάλ για να εξισορροπούν την αίσθηση μεταξύ του αριστερού και του δεξιού ποδιού. Τα εναλλάξιμα βάρη κτυπητή, το μεταβλητό ύψος του ποδιού και η ρυθμιζόμενη γωνία κτυπήματος επιτρέπουν την απλή και λεπτή ρύθμιση της ροπής και της ισχύος. Το μικρότερο μέγεθος της πλάκας βάσης διευκολύνει την τοποθέτηση ενός διπλού πεντάλ γύρω από τα πόδια της βάσης και πιο κοντά στο πεντάλ του καπέλου.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Προτεινόμενα αξεσουάρ