Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Θυμόμαστε

Hagstrom Viking Deluxe Custom Limited Black Onyx Metallic

Οι κιθάρες Hagstrom Select Series, Vintage Series και UltraLux Series επαναλαμβάνουν το αρχικό ένδοξο στυλ Hagstrom. Είναι κατασκευασμένα με τα ίδια αυστηρά πρότυπα ποιότητας και διαθέτουν τις αποκλειστικές τεχνολογίες της Hagstrom,...
Θυμόμαστε
Αυτό το προϊόν δεν κατασκευάζεται ή δεν αποτελεί μέρος της τρέχουσας προσφοράς. Συνιστούμε επιλογή εναλλακτικού προϊόντος.
Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)
Ημιακουστική Κιθάρα Hagstrom Viking Deluxe Custom Limited Black Onyx Metallic

Hagstrom Viking Deluxe Custom Limited Black Onyx Metallic

Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)

Κωδικός προϊόντος: HSVIDLXCUS-BOX | ID: 229435

Hagstrom Viking Deluxe Custom Limited Black Onyx Metallic

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Οι κιθάρες Hagstrom Select Series, Vintage Series και UltraLux Series επαναλαμβάνουν το αρχικό ένδοξο στυλ Hagstrom. Είναι κατασκευασμένα με τα ίδια αυστηρά πρότυπα ποιότητας και διαθέτουν τις αποκλειστικές τεχνολογίες της Hagstrom, συμπεριλαμβανομένου του θρυλικού H-Expander Truss Rod, ενώ εισάγουν μια σειρά από νέες τεχνολογικές εξελίξεις, όπως το Resinator Fretboard, προκειμένου να εγγυηθούν ότι αυτές είναι οι καλύτερες κιθάρες της αγοράς. Το Vintage Series Viking Deluxe είναι το πιο περιζήτητο κούφιο σώμα του Hagstrom. Αυτή η κιθάρα καλύπτει όλα τα είδη από μπλουζ μέχρι ροκ μέχρι fusion/jazz και πάλι. Οι τρομεροί τόνοι διαμένουν και η απίστευτη υποστήριξη του Viking Deluxe έχει γίνει θρυλική. Διαθέτει σώμα Laminate με Contoured Maple με λαιμόκοψη Canadian Hard Maple Set. Η ταστιέρα είναι κατασκευασμένη από ξύλο Resinator με σημάδια θέσης Hagstrom Pearl Block. Το Viking έχει μήκος κλίμακας 24,75 ιντσών. Η ράβδος δοκού H-Expander παρέχει ένταση σε κάθε άκρο και τρέχει σε όλο το μήκος του λαιμού και η άκαμπτη αλλά ελαφριά ράβδος δοκού από κράμα επιτρέπει πολύ χαμηλή δράση και λεπτό λαιμό, δύο παράγοντες που συνέβαλαν καθοριστικά στην απόκτηση της φήμης της Hagstrom ως η πιο γρήγορη κιθάρα στον κόσμο. Άλλα χαρακτηριστικά είναι τα πλήκτρα συντονισμού Hagstrom 18:1 die cast, ο διακόπτης εναλλαγής pickup 3 κατευθύνσεων, η γέφυρα TOM μεγάλης διαδρομής με ουρά τραπεζοειδές κομμάτι Hagstrom και 2 x ένταση / 2 x τόνος. Χρώμα: Custom Limited Black Onyx Metallic. Χαρακτηριστικά Τοξωτό ημι-κούφιο φλεγόμενο σώμα σφενδάμου Βόρειας Αμερικής σκληρός λαιμός σφενδάμου σετ Resinator ταστιέρα Hagstrom μαργαριταρένιο μπλοκ θέσης σήματα H-Expander ράβδος ζευκτών Hagstrom 18:1 χυτές δέκτες κλίμακας 24,75" 2 Hagstrom Custom 58 Humbucker, 3-way pickupleor to -Travel tune-o-matic-στυλ Hagstrom τραπεζοειδές εξάρτημα ουράς 2 έντασης και 2 χειριστήρια τόνου Η θήκη πωλείται χωριστά.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Καταλληλότητα

Τύπος


Λειτουργίες

Μηχανική συντονισμού


Ιδιότητες

Προτιμώμενο χέρι

Αριθμός τάστων

22

Αποκοπή

Χρώμα σύμφωνα με τον κατασκευαστή

Black


Υλικό

Σώμα


Διαστάσεις και βάρος

Μέγεθος τάστων

Πλάτος μηδενικής τάστας (χλστ.)

43


Χώρα

Χώρα προέλευσης

Ινδονησία


Προτεινόμενα αξεσουάρ