Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Θυμόμαστε

Hagstrom Swede Gold Top

Οι κιθάρες Hagstrom Select Series, Vintage Series και UltraLux Series επαναλαμβάνουν το αρχικό ένδοξο στυλ Hagstrom. Είναι κατασκευασμένα με τα ίδια αυστηρά πρότυπα ποιότητας και διαθέτουν τις αποκλειστικές τεχνολογίες της Hagstrom,...
Θυμόμαστε
Αυτό το προϊόν δεν κατασκευάζεται ή δεν αποτελεί μέρος της τρέχουσας προσφοράς. Συνιστούμε επιλογή εναλλακτικού προϊόντος.
Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)
Ηλεκτρική Κιθάρα Hagstrom Swede Gold Top

Hagstrom Swede Gold Top

Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)

Κωδικός προϊόντος: HSSWE-GOT | ID: 229416

Hagstrom Swede Gold Top

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Οι κιθάρες Hagstrom Select Series, Vintage Series και UltraLux Series επαναλαμβάνουν το αρχικό ένδοξο στυλ Hagstrom. Είναι κατασκευασμένα με τα ίδια αυστηρά πρότυπα ποιότητας και διαθέτουν τις αποκλειστικές τεχνολογίες της Hagstrom, συμπεριλαμβανομένου του θρυλικού H-Expander Truss Rod, ενώ εισάγουν μια σειρά από νέες τεχνολογικές εξελίξεις, όπως το Resinator Fretboard, προκειμένου να εγγυηθούν ότι αυτές είναι οι καλύτερες κιθάρες της αγοράς. Το Vintage Series Swede παρέχει τον τέλειο συνδυασμό παχύ ήχου και θρυλικού στυλ. Ο λαιμός της κλίμακας 24,75 ιντσών σε συνδυασμό με το εξαιρετικά γρήγορο σχέδιο λαιμού του Hagstrom κάνουν αυτή την κιθάρα ένα όνειρο για σόλο. Οι εντελώς μοναδικοί επιλογείς φίλτρου τόνου του Σουηδού σε νόστιμους vintage τόνους. Αυτή η κιθάρα διαθέτει σώμα από μαόνι 45 χιλιοστών με σκαλιστή κορυφή από μαόνι 10 χιλιοστά και λαιμό σετ από μαόνι. Η ταστιέρα είναι κατασκευασμένη από ξύλο Resinator με σημάδια θέσης Hagstrom Pearl Block. Το ξύλο resinator είναι πιο σταθερό από οποιοδήποτε τυπικό προϊόν ξύλου. Είναι το τέλειο υλικό ταστιέρας καθώς εξαλείφει τους τόνους του λύκου ή τα καυτά σημεία και έχει έναν απαλό, ευδιάκριτο ήχο. Η ράβδος δοκού H-Expander παρέχει ένταση σε κάθε άκρο και τρέχει σε όλο το μήκος του λαιμού και η άκαμπτη αλλά ελαφριά ράβδος δοκού από κράμα επιτρέπει πολύ χαμηλή δράση και λεπτό λαιμό, δύο παράγοντες που συνέβαλαν καθοριστικά στην απόκτηση της φήμης της Hagstrom ως η πιο γρήγορη κιθάρα στον κόσμο. Χρώμα: Goldtop. Άλλα χαρακτηριστικά είναι: Hagstrom 18:1 die cast tuning keys. ένας διακόπτης εναλλαγής pickup 3 κατευθύνσεων. μια γέφυρα ΤΟΜ μεγάλης διαδρομής με ουρά στοπ Hagstrom και 6 μεμονωμένους ορειχάλκινους φραγμούς χορδών. 2 x ένταση/ 2 x τόνος και διακόπτης εναλλαγής φίλτρου ήχου 3 κατευθύνσεων.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Καταλληλότητα

Τύπος


Λειτουργίες

Μηχανική συντονισμού


Ιδιότητες

Προτιμώμενο χέρι

Χρώμα

Διαμόρφωση αισθητήρων

HSS

Αριθμός τάστων

22


Υλικό

Σώμα


Διαστάσεις και βάρος

Κλίμακα (χλστ.)

628

Μέγεθος τάστων

Πλάτος μηδενικής τάστας (χλστ.)

43


Χώρα

Χώρα προέλευσης

Ινδονησία


Προτεινόμενα αξεσουάρ