Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Θυμόμαστε

Yamaha YTR 9335 NYS

Επάργυρη τρομπέτα Bb - Ο Robert Sullivan ήταν ο κύριος σύμβουλος της Yamaha για το έργο της σειράς NY. Ο Sullivan είναι ένας εξαιρετικός τρομπετίστας και παιδαγωγός. Το έργο ξεκίνησε ενώ ήταν βοηθός διευθυντή στη Φιλαρμονική της Νέας Υόρκης και η...
Θυμόμαστε
Αυτό το προϊόν δεν κατασκευάζεται ή δεν αποτελεί μέρος της τρέχουσας προσφοράς.

Κωδικός προϊόντος: YTR9335NYS | ID: 230292

Yamaha YTR 9335 NYS

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Επάργυρη τρομπέτα Bb - Ο Robert Sullivan ήταν ο κύριος σύμβουλος της Yamaha για το έργο της σειράς NY. Ο Sullivan είναι ένας εξαιρετικός τρομπετίστας και παιδαγωγός. Το έργο ξεκίνησε ενώ ήταν βοηθός διευθυντή στη Φιλαρμονική της Νέας Υόρκης και η συνεργασία πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα καθώς η Yamaha ανέπτυξε τις τρομπέτες CH στο Σικάγο. Τα τεχνικά μυστικά που μάθαμε από τα δύο έργα συνδυάστηκαν μαζί βοηθώντας τη Yamaha να μάθει ακόμη περισσότερα για τα τονικά χρώματα, την προβολή, τον τονισμό και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για να δημιουργήσει ένα πραγματικά εκφραστικό όργανο.

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Το κουδούνι είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του. Παρόμοια με τη σειρά CH, το πάχος του τοιχώματος μειώνεται σταδιακά, λεπτύνοντας καθώς πλησιάζει στο χείλος. Το επίπεδο στιλ θόλου είναι φαρδύτερο από ό,τι στις περισσότερες σύγχρονες ζάντες καμπάνας, κάτι που βοηθά στη συγκράτηση του ήχου ακόμα και σε ακραίες δυναμικές. Και η ραφή του κουδουνιού είναι ευθυγραμμισμένη με τα σιδεράκια για τη βελτίωση της τονικής προβολής.

Το νέο σχήμα των άνω και κάτω καλυμμάτων βαλβίδας και τα σκελετωμένα εσωτερικά στελέχη βαλβίδων συμβάλλουν σημαντικά στην ευέλικτη απόκριση της τρομπέτας.

Οι τιράντες μεταξύ του κουδουνιού, του περιβλήματος της βαλβίδας και του αγωγού είναι μικρότεροι φέρνοντας τα μέρη πιο κοντά μεταξύ τους, γεγονός που δίνει μια φυσική ζωντάνια σε ολόκληρη την τρομπέτα.

Το πώμα ολίσθησης της 3ης βαλβίδας έχει μετακινηθεί για να επιτραπεί η εκτεταμένη ολίσθηση για χαμηλό F ή για να διευκολυνθούν οι εναλλακτικές δακτυλώσεις. Η τρομπέτα C έχει ένα μεγάλο κουμπί στο άκρο της διαφάνειας για να ρυθμίζει με ακρίβεια την αντίσταση φυσήματος, ενώ το Bb έχει ένα μικρότερο κουμπί.

Τα leadpipes βασίζονται στο σχέδιο του ίδιου του Bob Malone (MC2 για C, MB2 για Bb). Είναι επίσης ένα από τα πιο κρίσιμα στοιχεία των τρομπέτων και θα διαπιστώσετε ότι οι νότες χωράνε εύκολα και άνετα σε όλα τα εύρη, με εξαιρετικά ακριβή τονισμό και ανοιχτή αίσθηση απόκρισης.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Καταλληλότητα

Τύπος αποσφαλμάτωσης

Bb


Ιδιότητες

ML Διάτρηση

Μεγάφωνο

123 mm


Χώρα

Χώρα προέλευσης

Ιαπωνία


Προτεινόμενα αξεσουάρ