Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Θυμόμαστε

Yamaha YTR 8335RS 25TH

Επάργυρη τρομπέτα Bb - Έχουν περάσει 25 χρόνια από την παρουσίαση της σειράς τρομπέτων Xeno το 1990. Για να γιορτάσει αυτό το ορόσημο, η Yamaha έχει εφαρμόσει ένα τέταρτο του αιώνα συσσωρευμένης δεξιοτεχνίας και τεχνογνωσίας στο Limited Edition...
Θυμόμαστε
Αυτό το προϊόν δεν κατασκευάζεται ή δεν αποτελεί μέρος της τρέχουσας προσφοράς.

Κωδικός προϊόντος: YTR8335RS25TH | ID: 230291

Yamaha YTR 8335RS 25TH

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Επάργυρη τρομπέτα Bb - Έχουν περάσει 25 χρόνια από την παρουσίαση της σειράς τρομπέτων Xeno το 1990. Για να γιορτάσει αυτό το ορόσημο, η Yamaha έχει εφαρμόσει ένα τέταρτο του αιώνα συσσωρευμένης δεξιοτεχνίας και τεχνογνωσίας στο Limited Edition YTR-8335RS25TH. Ο ήχος είναι ζεστός και λαμπερός, με μια απαλή ωριμότητα που θα μπορούσε να αναπτυχθεί μόνο από μια μακρά και λαμπρή ιστορία.

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Bell - Το κουδούνι, με το χαρακτικό «Xeno 25th Anniversary», είναι ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά αυτού του μοντέλου. Χρησιμοποιήθηκε ένα ελαφρύτερο και ελαφρώς πιο ανοιχτό κουδούνι που παράγει έναν ζεστό και λαμπερό τόνο με εξαιρετική προβολή.

Main Tuning Slide Brace - Ένας μοναδικός καμπύλος σχεδιασμός διπλού νάρθηκα slide συντονισμού είναι ένα εντυπωσιακό οπτικό χαρακτηριστικό που παρέχει επίσης ηχητικά οφέλη. Η ρέουσα μορφή αυτού του νάρθηκα προσθέτει ιδανική αντίσταση σε ένα σχέδιο ανεστραμμένου μολύβδου με ελεύθερη εμφύσηση. Η διαμόρφωση διπλού σιδερώματος, κάτι σπάνιο στα μοντέλα αντίστροφης ρύθμισης, χρησιμεύει για τη σταθεροποίηση του τόνου του οργάνου.

Κουμπιά εμβόλων, καπάκια βαλβίδων και κάτω καλύμματα - Τα κουμπιά του εμβόλου, τα καπάκια βαλβίδων και τα καπάκια του πυθμένα είναι τα ίδια με αυτά που χρησιμοποιούνται στο μοντέλο Xeno Artist. Όλα αυτά βελτιώνουν τη συνολική ισορροπία του οργάνου για βέλτιστη αντίσταση αέρα και ενισχυμένο τόνο. Αυτά τα μέρη είναι επιχρυσωμένα για εντυπωσιακή οπτική παρουσία επίσης.

3η βίδα ολισθαίνουσας βαλβίδας - Η ίδια κοίλη κεφαλή 3η ολισθαίνουσα βίδα πώματος βαλβίδας συμβάλλει στην ελαφρώς πιο ελεύθερη αντίσταση αέρα ενώ βελτιώνει τη συνολική αίσθηση παιχνιδιού.

Σχήμα σε σχήμα κάννης - Ο δακτύλιος σε σχήμα κάννης είναι ο ίδιος τύπος που χρησιμοποιείται στο μοντέλο Xeno Artist, προσθέτοντας ακόμη περισσότερο βάθος και πλούτο στο ηχόχρωμα του οργάνου.

Επιχρυσωμένο επιστόμιο - Το παρεχόμενο επιστόμιο είναι μια ειδική επιχρυσωμένη έκδοση του TR16C4, για ομαλή αίσθηση και τονικό βάθος που μόνο η επίχρυση επένδυση μπορεί να προσφέρει.

Θήκη Xeno Quarter Century Limited Edition - Μια σκληρή θήκη σε στυλ σακιδίου σε μπλε χρώμα ενσωματώνει την ουσία του 25ου επετειακού μοντέλου YTR-8335RS25TH, παρέχοντας εξαιρετική αντοχή και προστασία με πολυτελή εμφάνιση.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Χώρα

Χώρα προέλευσης

Ιαπωνία


Προτεινόμενα αξεσουάρ