Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Μπορείς να υπαναχωρήσεις από τη σύμβαση, δηλαδή να επιστρέψεις τα προϊόντα χωρίς να αναφέρεις λόγο, εντός 14 ημερών. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει δεκατέσσερις ημέρες μετά την ημέρα κατά την οποία τα προϊόντα παραλήφθηκαν από εσένα προσωπικά ή από πρόσωπο εξουσιοδοτημένο από εσένα. Το δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση ισχύει μόνο για τις αγορές που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Muziker και δεν ισχύει για τις αγορές στο δίκτυο καταστημάτων μας.
Οι πελάτες που ήταν συνδεδεμένοι στο λογαριασμό τους κατά την παραγγελία προϊόντων, έχουν ακόμη μεγαλύτερη ευκολία. Συνδέσου με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σου, υπέβαλε το αίτημα υπαναχώρησης στην ενότητα "Οι υπαναχωρήσεις μου" και συμπληρώνεις μόνο μερικά στοιχεία. Όλα τα υπόλοιπα θα είναι ήδη προσυμπληρωμένα.

Θέλω να υπαναχωρήσω από τη σύμβαση και να επιστρέψω το προϊόν

Τα μέλη του Muziker Smile δικαιούνται παρατεταμένη περίοδο υπαναχώρησης.
Σύμφωνα με το νόμο, η περίοδος υπαναχώρησης είναι 14 ημέρες. Ωστόσο, για τους πελάτες που είναι μέλη του Muziker Smile, η περίοδος αυτή παρατείνεται έως και 30 ημέρες.
Περισσότερες πληροφορίες
Ποιος επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής των επιστρεφόμενων προϊόντων;
Η επιστροφή των εμπορευμάτων στην αποθήκη μας είναι εξ ολοκλήρου στη δική σου αρμοδιότητα. Αυτό αφορά και τα σχετικά έξοδα.
Μπορείτε να παραγγείλετε κούριερ να επιστρέψει τα προϊόντα που θέλω να επιστρέψω;
Ναι. Με χρέωση, θα κλείσουμε έναν κούριερ για μια συγκεκριμένη ημερομηνία της επιλογής σου. Μπορείς να επιλέξεις αυτή την υπηρεσία στο πλαίσιο του αιτήματος για υπαναχώρηση από την σύμβαση.