Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Θυμόμαστε

Samson Synth 7 Earset

4,25
Το ασύρματο σύστημα Samson's Synth 7 Earset προσφέρει την απόδοση και τα χαρακτηριστικά που συνήθως προορίζονται για πιο ακριβά συστήματα. Ο εξ ολοκλήρου μεταλλικός δέκτης και πομπός του συστήματος διαθέτουν μια φιλική προς το χρήστη οθόνη LCD για...
Θυμόμαστε
Αυτό το προϊόν δεν κατασκευάζεται ή δεν αποτελεί μέρος της τρέχουσας προσφοράς. Συνιστούμε επιλογή εναλλακτικού προϊόντος.
Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)
Ασύρματο Headset Samson Synth 7 Earset

Samson Synth 7 Earset

Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)

Κωδικός προϊόντος: SYNTH7-EARSET | ID: 229345

Samson Synth 7 Earset

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Το ασύρματο σύστημα Samson's Synth 7 Earset προσφέρει την απόδοση και τα χαρακτηριστικά που συνήθως προορίζονται για πιο ακριβά συστήματα. Ο εξ ολοκλήρου μεταλλικός δέκτης και πομπός του συστήματος διαθέτουν μια φιλική προς το χρήστη οθόνη LCD για ανώτερη παρακολούθηση απόδοσης. Το Synth 7 Earset περιλαμβάνει επίσης έναν αυτόματο αναλυτή φάσματος συχνοτήτων, επιλογές 100 καναλιών, ασύρματη εμβέλεια 91 m και μικρόφωνο ακουστικών SE10 της Samson, το Synth 7 Earset προσφέρει ήχο υψηλής ευκρίνειας και επαγγελματική ασύρματη απόδοση UHF σε ασυναγώνιστη τιμή. Ο ασύρματος δέκτης UR7 της Synth 7 σχεδιάστηκε με σκοτεινά περιβάλλοντα σκηνής. Σε αντίθεση με τις δυσανάγνωστες κουκκίδες ή τις απλές οθόνες με οπίσθιο φωτισμό σε άλλους ασύρματους δέκτες, το Synth 7 διαθέτει φωτεινή έγχρωμη οθόνη LCD που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε με σαφήνεια ρυθμίσεις όπως η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του πομπού, το επίπεδο έντασης του δέκτη, η ισχύς σήματος RF και το κανάλι λειτουργίας. Η οθόνη επιτρέπει ταχύτερη ρύθμιση και σας επιτρέπει να κλειδώσετε τις ρυθμίσεις σας για να αποφύγετε διακοπές στην απόδοση. Ο εξ' ολοκλήρου μεταλλικός πομπός Beltpack Beltpack της Samson συνοδεύεται από μικρόφωνο ακουστικών SE10 της Samson, με μικροσκοπική κάψουλα συμπυκνωτή, ανθεκτικό στην υγρασία σχεδιασμό και υποδοχή κλειδώματος. Ολοκληρωμένο με τη δική του οθόνη LCD για παρακολούθηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας (έως 15 ώρες με δύο μπαταρίες AA) και το τρέχον κανάλι λειτουργίας, το UB7 κατασκευάστηκε σχολαστικά για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των σοβαρών καλλιτεχνών. - Διαστάσεις: 305 x 89 x 401 mm - Βάρος: 2,6 kg.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Παροχή ρεύματος

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

Προσαρμογέας


Αξεσουάρ

Αντάπτορας περιλαμβάνεται στη συσκευασία

Ναι


Χώρα

Χώρα προέλευσης

Κίνα


Προτεινόμενα αξεσουάρ

Βαθμολογίες

4,25 / 5

Με βάση τον αριθμό των κριτικών: 1

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Όλες οι κριτικές προέρχονται από επαληθευμένους πελάτες που έχουν αγοράσει κάποιο προϊόν από εμάς στο παρελθόν.

A

Andrea F.

it Σημαία

Ιταλία

10.12.2017