Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Θυμόμαστε

Mapex Voyager 5 Piece Jazz Drum Set Dark Red

Το σετ Mapex Voyager Jazz προσφέρει ένα πλήρες στήσιμο για τον πρώτο παίκτη, αλλά είναι εξίσου κατάλληλο για τον ντράμερ που κάνει ερμηνεία που χρειάζεται ένα εξαιρετικά φορητό, εύκολο στη συναρμολόγηση, υπέροχο δεύτερο σετ τυμπάνων. Τα all-poplar...
Θυμόμαστε
Αυτό το προϊόν δεν κατασκευάζεται ή δεν αποτελεί μέρος της τρέχουσας προσφοράς.

Κωδικός προϊόντος: VR5044DR | ID: 229165

Mapex Voyager 5 Piece Jazz Drum Set Dark Red

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Το σετ Mapex Voyager Jazz προσφέρει ένα πλήρες στήσιμο για τον πρώτο παίκτη, αλλά είναι εξίσου κατάλληλο για τον ντράμερ που κάνει ερμηνεία που χρειάζεται ένα εξαιρετικά φορητό, εύκολο στη συναρμολόγηση, υπέροχο δεύτερο σετ τυμπάνων. Τα all-poplar κοχύλια έχουν άφθονο τόνο και το τύμπανο μπάσου 20" προσφέρει δυνατά χαμηλά, ενώ εξακολουθεί να είναι αρκετά μικρό για νεότερους παίκτες.

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Το κιτ Jazz περιλαμβάνει σχάρες 10" και 12" με μπάσο, 14" δάπεδο, τύμπανο 14" και τύμπανο μπάσου 20". Τα μικρότερα μεγέθη τυμπάνων είναι ιδανικά για κουρδισμα τζαζ, αλλά είναι αρκετά μεγάλα για νεαρούς ρόκερ Το κιτ είναι γεμάτο με τύμπανα, βάσεις, θρόνο, κύμβαλα και πεντάλ... ό,τι χρειάζεται ένας αρχάριος για να ξεκινήσει να παίζει Η σειρά Voyager περιλαμβάνει κοχύλια λεύκας για συμπαγή διάτρηση και τόνο με ανθεκτικά καλύμματα ανθεκτικά στα βαθουλώματα.

ΔΙΟΠΤΡΑ:
20"X16", 10"x8", 12"x9", 14"x14", 14"x5,5"
Λεύκα
363 Διπλό Βάσεις και Πεντάλ τυμπάνου μπάσου P330
Κεφάλια Throne και Remo
Σκούρο κόκκινο
Μαύρος
Super Road Tough Coverings
Προεξοχές επαφής ενός σημείου
TH656 Double Tom Holder
Ταίριασμα Snare Drum

Παράμετροι και προδιαγραφές

Προτεινόμενα αξεσουάρ