Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Θυμόμαστε

Korg Pa4X-76 PaAS

4,79
Το εκπτωτικό σετ με αξεσουάρ είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε όλα τα προϊόντα να αποτελούν μια τέλεια αρμονία μεταξύ τους. Αγοράζοντας το σετ θα εξοικονομήσεις επίσης χρήματα, καθώς είναι φθηνότερο από τα μεμονωμένα προϊόντα από μόνα τους. Η κύρια...
Θυμόμαστε
Αυτό το προϊόν δεν κατασκευάζεται ή δεν αποτελεί μέρος της τρέχουσας προσφοράς. Συνιστούμε επιλογή εναλλακτικού προϊόντος.
Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (2)
Επαγγελματική Πλήκτρα Korg Pa4X-76 PaAS

Korg Pa4X-76 PaAS

Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (2)

Κωδικός προϊόντος: PA4X-76PAAS-SET | ID: 229861

Korg Pa4X-76 PaAS

Το εκπτωτικό σετ με αξεσουάρ είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε όλα τα προϊόντα να αποτελούν μια τέλεια αρμονία μεταξύ τους. Αγοράζοντας το σετ θα εξοικονομήσεις επίσης χρήματα, καθώς είναι φθηνότερο από τα μεμονωμένα προϊόντα από μόνα τους. Η κύρια εικόνα του σετ είναι απεικονιστική.

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Pa4X
Από το θρυλικό Donca-matic έως τους πιο δημοφιλείς σταθμούς εργασίας στον κόσμο, η KORG έχει περάσει δεκαετίες καινοτομώντας νέες τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί για να προωθήσουν κάθε απόδοση πληκτρολογίου στο υψηλότερο επίπεδο αριστείας. Το κορυφαίο Pa4X Professional Arranger της KORG συνεχίζει αυτή την παράδοση με απίστευτες βελτιώσεις σε κάθε πτυχή της ποιότητας ήχου—και με βελτιωμένες δυνατότητες απόδοσης. Το Pa4X Professional Arranger είναι κάτι περισσότερο από ένα πληκτρολόγιο. Είναι η εφεδρική ζώνη σας. ο συνοδός σας? και ο μουσικός σας διευθυντής. Είναι ο soundman σου. ο μηχανικός εφέ σας. και οι πάντα συντονισμένοι τραγουδιστές σας. Το καλύτερο από όλα - είσαι πάντα υπεύθυνος! Ιδανικό για σύνθεση, ηχογράφηση και σύνθετη χρήση, το διαισθητικό Pa4X ζωντανεύει πραγματικά στα χέρια του σόλο ερμηνευτή και διασκεδαστή. Και πουθενά αλλού η άψογη λειτουργία και ο ανώτερος ήχος ενός πληκτρολογίου δεν είναι περισσότερο στο προσκήνιο. Για το σκοπό αυτό, κάθε πτυχή της κορυφαίας στον κλάδο σειράς Professional Arranger της KORG έχει επανεξεταστεί και βελτιωθεί, με αποτέλεσμα το Pa4X—ένα όργανο χωρίς ίσο. Η ολοκαίνουργια μηχανή ήχου EDS-X (Enhanced Definition Synthesis – Expanded) προσφέρει πρωτοφανή ρεαλισμό και εξαιρετικά λεπτομερείς ήχους, αντλώντας από έναν τεράστιο πόρο PCM πάνω από 10 φορές μεγαλύτερο από εκείνους που βρίσκονταν σε προηγούμενα μοντέλα. Το αποκλειστικό DNC (Defined Nuance Control) της KORG παρέχει σόλο όργανα υψηλής άρθρωσης. Οι συνεργασίες με την Waves Audio και την TC Helicon παρέχουν υπερσύγχρονη επεξεργασία ήχου και φωνητικά εφέ. Επιπλέον, υπάρχουν τόνοι νέων οργάνων και drumkit, μαζί με μια τεράστια έγχυση Styles για να καλύψει έναν κόσμο μουσικών ειδών.
PaAS
Το προαιρετικό PaAS είναι μια μπάρα ηχείων/ενίσχυσης υψηλής πιστότητας ειδικά σχεδιασμένη για απευθείας σύνδεση στο Pa4x (μοντέλα 61 και 76 πλήκτρων). Χρήσιμο τόσο για οικιακή όσο και επί σκηνής παρακολούθηση, το PaAS χρησιμοποιεί το σύστημα «Easy Connect» της KORG: δεν χρειάζεται πρόσθετη υποστήριξη, δεν χρειάζεται καλώδια, δεν απαιτείται τροφοδοτικό για να παρέχεται καθαρός και καθαρός πλήρης ήχος.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Λειτουργίες

Δυναμικά πλήκτρα

Συνοδοί

Αριθμός ήχων

Αυτόματα συνοδευτικά

Υποστηριζόμενες μορφές

SMF


Ιδιότητες

Σετ

Αριθμός κλειδιών

76

Πολυφωνία

128

Τύπος πληκτρολογίου

Μέγεθος πλήκτρου

Μέσο ηχογράφησης

USB

Κατασκευή της επιφάνειας του πληκτρολογίου


Είσοδοι και έξοδοι

Είσοδος μικροφώνου

USB MIDI

USB στη συσκευή

USB σε Host


Εφφέ

Διαδοχέας


Συσκευασία

Προσφερόμενη διαμόρφωση

Set


Παροχή ρεύματος

Λειτουργία με μπαταρία

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

230V


Αξεσουάρ

Αντάπτορας περιλαμβάνεται στη συσκευασία


Διαστάσεις και βάρος

Ύψος (εκ.)

12,56

Βάθος (εκ.)

36,44

Πλάτος (εκ.)

119,2

Καθαρό βάρος (χγρ.)

16,3


Χώρα

Χώρα προέλευσης

Ιταλία


Προτεινόμενα αξεσουάρ

Βαθμολογίες

4,79 / 5

Με βάση τον αριθμό των κριτικών: 6

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Όλες οι κριτικές προέρχονται από επαληθευμένους πελάτες που έχουν αγοράσει κάποιο προϊόν από εμάς στο παρελθόν.

M

Marian M.

ro flag

Ρουμανία

19.12.2017