Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Θυμόμαστε

Guild OM-140 Ηλιοφάνεια

Ακουστική κιθάρα από τη σειρά Westerly Collection με σωματότυπο Orchestra. Αυτή η ακουστική μεσαίου μεγέθους σε σχήμα ορχήστρας είναι εξίσου κατάλληλη για χτύπημα και επιλογή δακτύλου και παράγει έναν γλυκό, ισορροπημένο τόνο. Η τέλεια επιλογή για...
Θυμόμαστε
Αυτό το προϊόν δεν κατασκευάζεται ή δεν αποτελεί μέρος της τρέχουσας προσφοράς. Συνιστούμε επιλογή εναλλακτικού προϊόντος.
Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (2)
Ακουστική Κιθάρα Jumbo Guild OM-140 Ηλιοφάνεια

Guild OM-140 Ηλιοφάνεια

Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (2)

Κωδικός προϊόντος: OM-140-SB | ID: 229905

Guild OM-140 Ηλιοφάνεια

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Ακουστική κιθάρα από τη σειρά Westerly Collection με σωματότυπο Orchestra. Αυτή η ακουστική μεσαίου μεγέθους σε σχήμα ορχήστρας είναι εξίσου κατάλληλη για χτύπημα και επιλογή δακτύλου και παράγει έναν γλυκό, ισορροπημένο τόνο. Η τέλεια επιλογή για τον ευέλικτο μουσικό, το OM-140CE διαθέτει μασίφ έλατο Sitka, πλάτη και πλαϊνά από μασίφ αφρικανικό μαόνι και μια κομψή κοπή για πρόσβαση σε ψηλότερα τάστα. Το κρυφό pickup Fishman Sonitone δίνει σε αυτή την κιθάρα μια τέλεια ενισχυμένη ώθηση για συναυλίες και ζωντανές εμφανίσεις. Άλλα premium χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ταστιέρα και γέφυρα από ινδικό ροδόξυλο, παξιμάδι και σέλα και ροζέτα από φίλντισι. Αυτό το μοντέλο έχει επίσης πλάτος παξιμαδιού 1 3/4 ιντσών σε λαιμό Guild σε σχήμα vintage, εμβληματικό έμβλημα κεφαλής Chesterfield που θυμίζει Guilds της δεκαετίας του 1960, σωστό προστατευτικό κάλυμμα ταρταρούγας και τη νέα ελαφριά θήκη από πολυαφρό της Guild. Διατίθεται σε φυσικό γυαλιστερό φινίρισμα. - Κορυφή σώματος: Μασίφ Sitka Spruce - Σώμα Πλάτη και Πλαϊνά: Μασίφ Αφρικανικό Μαόνι - Λαιμός: Μαόνι - Κλίμακα: 648 χιλ. - Ταστιέρα: Ινδική τριανταφυλλιά - Αριθμός τάστων: 20 - Ακτίνα λαιμού: 406 χλστ. - Γέφυρα: Ινδική τριανταφυλλιά - Πλάτος καρυδιού : 44,5 mm - Φινίρισμα: Sunburst.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Καταλληλότητα

Τύπος


Λειτουργίες

Αριθμός χορδών

6


Ιδιότητες

Προτιμώμενο χέρι

Αποκοπή

Αριθμός τάστων

20

Χρώμα σύμφωνα με τον κατασκευαστή

Ηλιοφάνεια


Υλικό

Πίσω πλάκα και πλαϊνά

Λαιμός


Αξεσουάρ

Στην τιμή περιλαμβάνεται θήκη/βαλίτσα


Διαστάσεις και βάρος

Πλάτος μηδενικής τάστας (χλστ.)

Ακτίνα ταστιέρας

16"

Κλίμακα (χλστ.)

648


Χώρα

Χώρα προέλευσης

Κίνα


Προτεινόμενα αξεσουάρ