Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Θυμόμαστε

Alvarez RD26 Natural

Ακουστική κιθάρα με σχήμα σώματος dreadnought από τη σειρά Regent που διαθέτει έλατο κάλυμμα σε συνδυασμό με μαόνι πλάτη και πλαϊνά και προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές που βρίσκετε σε μοντέλα επαγγελματικού επιπέδου Alvarez....
Θυμόμαστε
Αυτό το προϊόν δεν κατασκευάζεται ή δεν αποτελεί μέρος της τρέχουσας προσφοράς. Συνιστούμε επιλογή εναλλακτικού προϊόντος.
Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)
Ακουστική Κιθάρα Alvarez RD26 Natural

Alvarez RD26 Natural

Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)

Κωδικός προϊόντος: 10003394 | ID: 230049

Alvarez RD26 Natural

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Ακουστική κιθάρα με σχήμα σώματος dreadnought από τη σειρά Regent που διαθέτει έλατο κάλυμμα σε συνδυασμό με μαόνι πλάτη και πλαϊνά και προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές που βρίσκετε σε μοντέλα επαγγελματικού επιπέδου Alvarez. Εξαρτήματα όπως η γέφυρα από τριανταφυλλιά δύο επιπέδων, το τυπικό χτένισμα X και το συνθετικό παξιμάδι και η σέλα PPS, συνεργάζονται για να έχουν τον καλύτερο δυνατό τόνο και απόκριση. Ο ήχος είναι ανοιχτός και γεμάτος, και η κιθάρα έχει φτιαχτεί για να ανταποκρίνεται καλά, καθιστώντας το να παίζεις με ανταμοιβή. Έχει επίσης σχεδιαστεί με γνώμονα τον μαθητή και έχει ελαφρώς πιο λεπτό προφίλ λαιμού και παξιμάδι, καθιστώντας το πολύ εύκολο στο κράτημα και το άγχος. Ο λαιμός είναι κατασκευασμένος από μαόνι με σατέν φινίρισμα και συναντά το σώμα στο 14ο τάστο μέσω της άρθρωσης της χελιδονοουράς. Το μήκος της κλίμακας είναι 648 mm, το πλάτος του παξιμαδιού είναι 43 mm. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ταστιέρα και πλάκα κεφαλής από ξύλο τριανταφυλλιάς, δέκτες χυτού χυτού χρωμίου, δέσιμο ABS από ελεφαντόδοντο και χορδές D'Addario EXP. Η κιθάρα συνοδεύεται από πολυτελή τσάντα συναυλιών με επένδυση DuoFoam 15 mm. Σχέδιο Sunburst χρώματος με γυαλιστερό φινίρισμα.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Καταλληλότητα

Επίπεδο δεξιότητας

Τύπος


Λειτουργίες

Αριθμός χορδών

6


Ιδιότητες

Προτιμώμενο χέρι

Αποκοπή

Χρώμα

Γέφυρα/Τρεμόλο

Μηδενική τάστα

Χρώμα σύμφωνα με τον κατασκευαστή

Natural


Υλικό

Πίσω πλάκα και πλαϊνά

Λαιμός

Ταστιέρα


Διαστάσεις και βάρος

Πλάτος μηδενικής τάστας (χλστ.)

43

Κλίμακα (χλστ.)

648


Προτεινόμενα αξεσουάρ