Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Θυμόμαστε

Mapex Mars 4 Piece Rock 24 Shell Pack Bonewood

Το πακέτο κελύφους Mars Series προσφέρει 100% κοχύλια από Birch, ρηχού βάθους με τη νέα άκρη ρουλεμάν SONIClear, που παράγει έναν γρήγορο, καθαρό τόνο με γρήγορη ανάκαμψη. Το πακέτο κελύφους "Rock 24" της σειράς Mars διαθέτει ρύθμιση 1 προς τα...
Θυμόμαστε
Αυτό το προϊόν δεν κατασκευάζεται ή δεν αποτελεί μέρος της τρέχουσας προσφοράς.

Κωδικός προϊόντος: MA446SBAW | ID: 229160

Mapex Mars 4 Piece Rock 24 Shell Pack Bonewood

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Το πακέτο κελύφους Mars Series προσφέρει 100% κοχύλια από Birch, ρηχού βάθους με τη νέα άκρη ρουλεμάν SONIClear, που παράγει έναν γρήγορο, καθαρό τόνο με γρήγορη ανάκαμψη. Το πακέτο κελύφους "Rock 24" της σειράς Mars διαθέτει ρύθμιση 1 προς τα πάνω και 1 προς τα κάτω που κρατά όλα τα μαχαίρια σε κοντινή απόσταση, ενώ το τύμπανο μπάσου 24" παράγει έναν ισχυρό, αλλά φυσικά εξισορροπημένο τόνο.

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Το κέλυφος Birch 6Ply 7,2 mm, με το νέο SONIClear Bearing Edge, επιτρέπει την άμεση μετάδοση του ήχου, μειώνει τις ανεπιθύμητες συχνότητες και παρέχει ένα ισχυρό θεμελιώδες βήμα και μια αβίαστη εμπειρία συντονισμού, ειδικά σε χαμηλότερες ρυθμίσεις.
Αυτό το πακέτο κελύφους 4 τεμαχίων περιλαμβάνει 12" Mounted Tom, 16" Floor Tom, 14" Snare Drum και 24"x16" Kick. Η ανάρτηση SONIClear tom και τα πόδια δαπέδου αυξάνουν τη συνολική αντήχηση διατηρώντας τους κραδασμούς στο κέλυφος και κρατώντας το άγχος μακριά από οι ράβδοι τάνυσης, βοηθώντας τις κεφαλές να μείνουν συντονισμένες.

ΔΙΟΠΤΡΑ:
24"X16", 12"X08", 16"X16", 14"X6,5"
6 Ply Birch
SONIClear(TM) Edge
Βαθύ, ισορροπημένο και ανταποκρινόμενο
Bonewood
Μαύρο επιμεταλλωμένο
SONIClear(TM) Tom Suspension
MyDentity Lug
SONIClear(TM) Δάπεδο Tom πόδια
Ταίριασμα Snare Drum

Παράμετροι και προδιαγραφές

Ιδιότητες

Χρώμα


Χώρα

Χώρα προέλευσης

Κίνα


Προτεινόμενα αξεσουάρ