Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Muziker Gift Card (Ψηφιακό προϊόν)

4,88
Η δωροκάρτα Muziker είναι μια εξαιρετική συμβουλή για όσους δεν θέλουν να ρισκάρουν ένα ακατάλληλο δώρο ή επιλέγουν ένα δώρο της τελευταίας στιγμής για κάποιον. Οι άνθρωποι που είναι δραστήριοι στον ελεύθερο χρόνο τους τείνουν να είναι αρκετά...
Αυτό το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν

Κωδικός προϊόντος: GIFTCARD | ID: 300000

Muziker Gift Card (Ψηφιακό προϊόν)

Η δωροκάρτα Muziker είναι μια εξαιρετική συμβουλή για όσους δεν θέλουν να ρισκάρουν ένα ακατάλληλο δώρο ή επιλέγουν ένα δώρο της τελευταίας στιγμής για κάποιον. Οι άνθρωποι που είναι δραστήριοι στον ελεύθερο χρόνο τους τείνουν να είναι αρκετά επιλεκτικοί και η ευκαιρία να επιλέξουν σύμφωνα με το γούστο τους από μια τεράστια γκάμα πραγμάτων για δραστηριότητες αναψυχής θα εκτιμηθεί σίγουρα.

Η δωροεπιταγή εξαργυρώνεται μέσω ενός μοναδικού κωδικού που αναγράφεται πάνω της. Όταν πραγματοποιείς μια αγορά, απλά εισάγεις αυτόν τον κωδικό στο αντίστοιχο πεδίο του καλαθιού αγοράς και η προκύπτουσα τιμή θα μειωθεί αμέσως κατά την αξία της δωροεπιταγής. Τα προϊόντα που αγοράζονται με την εξαργύρωση μιας δωροεπιταγής μπορούν, φυσικά, να επιστραφούν (υπαναχώρηση από τη σύμβαση). Ωστόσο, σε περίπτωση υπαναχώρησης, ο πελάτης δεν θα λάβει πλήρη επιστροφή χρημάτων, αλλά μια οικονομική πίστωση της αξίας της δωροεπιταγής, την οποία θα μπορεί να χρησιμοποιήσει στην επόμενη αγορά του στο κατάστημα Muziker. Εάν ο πελάτης έχει πληρώσει επιπλέον για τα προϊόντα, η διαφορά τιμής (επιπλέον πίστωση) θα επιστραφεί στον πελάτη με τη μορφή χρημάτων.


Η δωροεπιταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά, δηλαδή για μία αγορά. Εάν η τιμή της αγοράς είναι μεγαλύτερη από την αξία της δωροεπιταγής, απλώς θα πρέπει να πληρώσεις τη διαφορά με τη μέθοδο πληρωμής της επιλογής σου. Μπορείς επίσης να εξαργυρώσεις πολλαπλές δωροεπιταγές για μία μόνο αγορά, εφόσον η συνολική αξία των δωροεπιταγών είναι ίση ή μεγαλύτερη από την τιμή της αγοράς. Δεν επιστρέφουμε τα χρήματα όταν η δωροεπιταγή υπερβαίνει την τιμή αγοράς.


Μαζί με τη δωροεπιταγή, θα σου στείλουμε επίσης ένα τιμολόγιο (απόδειξη αγοράς) μέσω e-mail, το οποίο μπορείς επίσης να κατεβάσεις εύκολα. Δεν είναι δυνατόν να συμπεριληφθεί ένα σημείωμα κειμένου απευθείας στη γραφική μορφή της δωροεπιταγής, αλλά τίποτα δεν σε εμποδίζει να γράψεις ένα σημείωμα στο πίσω μέρος της δωροεπιταγής ή να το βάλεις στο φάκελο μαζί με ένα ατομικό μήνυμα για τον παραλήπτη.


Η δωροεπιταγή ισχύει για 24 μήνες.


Φυσικά, δεν θα χάσετε κανένα από τα συνήθη οφέλη αγοράζοντας μια δωροεπιταγή. Φυσικά, η εγγύηση για τα αγορασθέντα προϊόντα παραμένει, καθώς και η δυνατότητα επιστροφής του προϊόντος ή ακύρωσης της παραγγελίας.


TIP: Μια πολύχρωμη εκτυπωμένη δωροεπιταγή τοποθετημένη σε έναν όμορφο φάκελο θα δείχνει κομψή ακόμη και χωρίς δεμένο φιόγκο.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Καταλληλότητα

Είδος προϊόντος

Διάφορα


Ιδιότητες

Καλλιτέχνης / Θέμα

Muziker


Βαθμολογίες

4,88 / 5

Με βάση τον αριθμό των κριτικών: 91

4 2
3 2
2 0
1 1

Όλες οι κριτικές προέρχονται από επαληθευμένους πελάτες που έχουν αγοράσει κάποιο προϊόν από εμάς στο παρελθόν.

A

Alexandra S.

hu Σημαία

Ουγγαρία

21.07.2022

Szuper

Αυτόματη μετάφραση

Αυτή η κριτική δεν μπορεί να μεταφραστεί.
K

Kristina F.

sk Σημαία

Σλοβακία

15.07.2022

M

Mihran A.

cz Σημαία

Τσεχική Δημοκρατία

12.07.2022

J

Ján G.

sk Σημαία

Σλοβακία

11.07.2022

Darčeková poukážka je vždy super.

Αυτόματη μετάφραση

Αυτή η κριτική δεν μπορεί να μεταφραστεί.
M

Małgorzata B.

cz Σημαία

Τσεχική Δημοκρατία

03.07.2022