Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Συμφωνία

Seymour Duncan SH-PG1B Bridge

Παθητικό pickup humbucker για κιθάρες έξι χορδών. Η γέφυρα Pearly Gates καταγράφει όλο το mojo της αρχικής γέφυρας pickup από τον Billy Gibbons 1959 Les Paul. Ο Seymour ανακάλυψε ότι το pickup είχε ελαφρώς μεγαλύτερη απόδοση από τα περισσότερα...
Μόνο με παραγγελία
Ο χρόνος παράδοσης θα καθοριστεί μετά την παράδοση από τον προμηθευτή.
Με βάσει παραγγελίας θα προσπαθήσουμε να παραλάβουμε το προϊόν και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου σχετικά με την ημερομηνία παράδοσης.
Humbucker Pickup Seymour Duncan SH-PG1B Bridge

Seymour Duncan SH-PG1B Bridge

166 €
171 €

Κωδικός προϊόντος: SSH-PG 1B ZEB | ID: 230438

Seymour Duncan SH-PG1B Bridge

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Παθητικό pickup humbucker για κιθάρες έξι χορδών. Η γέφυρα Pearly Gates καταγράφει όλο το mojo της αρχικής γέφυρας pickup από τον Billy Gibbons 1959 Les Paul. Ο Seymour ανακάλυψε ότι το pickup είχε ελαφρώς μεγαλύτερη απόδοση από τα περισσότερα PAF, γεγονός που του βοήθησε να του δώσει την επιπλέον κίνηση που κάνει αυτό το pickup τόσο ξεχωριστό. Ο μαγνήτης alnico 2 ράβδων κρατά το high-end ήχο ευάερο αλλά εστιασμένο και η έμφαση στο μεσαίο επίπεδο του δίνει ένα μοναδικό τσιτσίρισμα του Τέξας. Έχει πραγματικά ένα γρύλισμα από μόνο του και θα σας βοηθήσει να ζωντανέψετε οποιοδήποτε όργανο στυλ Humbucker. Ταιριάξτε με το μοντέλο λαιμού Pearly Gates για το πλήρες τσιτσίρισμα του Τέξας. - Αριθμός αγωγών: 4 - αντίσταση DC: 8,21 - Χρώμα: Zebra.

Παράμετροι και προδιαγραφές