Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Συμφωνία

Seymour Duncan SH-1B 59 Bridge 4 Cond. Cable

Παθητικό pickup humbucker για κιθάρες έξι χορδών. Το pickup λαιμού 59 Model είναι ένα ζεστό, ευέλικτο humbucker με μεγάλο ήχο PAF που είναι εξαιρετικό για να παίζετε τόσο μεγάλες, πλούσιες συγχορδίες όσο και με παχύ ήχο. Ενώ αυτά τα πηνία στυλ...
Μόνο με παραγγελία
Ο χρόνος παράδοσης θα καθοριστεί μετά την παράδοση από τον προμηθευτή.
Με βάσει παραγγελίας θα προσπαθήσουμε να παραλάβουμε το προϊόν και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου σχετικά με την ημερομηνία παράδοσης.
Humbucker Pickup Seymour Duncan SH-1B 59 Bridge 4 Cond. Cable

Seymour Duncan SH-1B 59 Bridge 4 Cond. Cable

197 €
203 €

Κωδικός προϊόντος: SSH-1B GCOV 4C | ID: 230424

Seymour Duncan SH-1B 59 Bridge 4 Cond. Cable

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Παθητικό pickup humbucker για κιθάρες έξι χορδών. Το pickup λαιμού 59 Model είναι ένα ζεστό, ευέλικτο humbucker με μεγάλο ήχο PAF που είναι εξαιρετικό για να παίζετε τόσο μεγάλες, πλούσιες συγχορδίες όσο και με παχύ ήχο. Ενώ αυτά τα πηνία στυλ vintage δίνουν στο pickup 59 λαιμό μια ευάερη ποιότητα που το κρατά σταθερά φυτεμένο στην οικογένεια PAF, ο μαγνήτης alnico 5 bar και η γλάστρα κερί κενού έχουν προστεθεί για να φιλοξενήσουν ελαφρύτερες χορδές κιθάρας και πιο δυνατούς ενισχυτές από ό,τι είχαν χρησιμοποιηθεί ποτέ στο δεκαετία του '50. Το αποτέλεσμα είναι ένα πικ-απ με τόνους τονικού χαρακτήρα της παλιάς σχολής, αλλά με πιο φωτεινό επάνω μέρος, κεντρικές μεσαίες και πιο συμπιεσμένο ήχο. - Αριθμός αγωγών: 4 - αντίσταση DC: 7,6 kOhm - Χρώμα: Χρυσό Κάλυμμα.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Ιδιότητες

Χρώμα


Χώρα

Χώρα προέλευσης

ΗΠΑ