Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Συμφωνία

Seymour Duncan APH-1N Alnico II Pro

5
Παθητικό pickup hubucker για κιθάρες έξι χορδών με μαγνήτη Alnico II. Χρησιμοποιεί την απαλή επίθεση πρίμων και τη χαμηλή έλξη χορδής ενός μαγνήτη alnico 2 bar, σε συνδυασμό με έναν ειδικό άνεμο πηνίου εξόδου vintage για να δημιουργήσει έναν...
Μόνο με παραγγελία
Ο χρόνος παράδοσης θα καθοριστεί μετά την παράδοση από τον προμηθευτή.
Με βάσει παραγγελίας θα προσπαθήσουμε να παραλάβουμε το προϊόν και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου σχετικά με την ημερομηνία παράδοσης. Αν δεν θέλεις να περιμένεις, δες τα εναλλακτικά προϊόντα (4).
Humbucker Pickup Seymour Duncan APH-1N Alnico II Pro

Seymour Duncan APH-1N Alnico II Pro

158 €
160 €

Κωδικός προϊόντος: SAPH-1N BLK | ID: 230411

Seymour Duncan APH-1N Alnico II Pro

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Παθητικό pickup hubucker για κιθάρες έξι χορδών με μαγνήτη Alnico II. Χρησιμοποιεί την απαλή επίθεση πρίμων και τη χαμηλή έλξη χορδής ενός μαγνήτη alnico 2 bar, σε συνδυασμό με έναν ειδικό άνεμο πηνίου εξόδου vintage για να δημιουργήσει έναν ζεστό, γλυκό τόνο που είναι απαλός και γεμάτος, με τόνους φυσικής διατήρησης. Τα ψηλά θα τραγουδούν πραγματικά και θα ακούγονται πυκνά, ενώ τα χαμηλά θα είναι ζεστά και βουτυρώδη, δίνοντάς σας ένα pickup που είναι πολύ ευαίσθητο στο pick attack. Για περισσότερα από 25 χρόνια ο Slash ήταν ο πρωταθλητής αυτού του pickup και τα χρησιμοποίησε αποκλειστικά στο Appetite for Destruction, το οποίο έγινε το ντεμπούτο άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών. Συνδυάστε με το μοντέλο γέφυρας Alnico 2 Pro για ένα απόλυτα ταιριαστό σετ. - Αριθμός αγωγών: 4 - αντίσταση DC: 7,5 kOhm - Χρώμα: Μαύρο.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Καταλληλότητα

Τύπος


Ιδιότητες

Θέση


Χώρα

Χώρα προέλευσης

ΗΠΑ


Συνολική βαθμολογία με βάση 2 κριτικές χρηστών:

5