- Ισχύος βατ: 45 W
- Ηχεία: 4x 10 "
- Τύπος ηχείου: Jensen P10R
- Ηλεκτρονική: 4x 12AX7, 2x 12AT7
- Ηλεκτρονικά στον τελικό ενισχυτή: 2x 6L6
Fender 65 Super Reverb Combo Κιθάρα Tube
Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:
κανάλι vibrato με χειριστήρια ταχύτητας και έντασης για εφέ τρέμολο, φωτεινός διακόπτης, χειριστήρια πρίμων και μπάσων, ένταση, 4x 10" ηχείο Jensen alnico, 45 W. Περιλαμβάνει ποδοδιακόπτη αντήχησης/τρεμόλου.
Ισχύος βατ: 45 W
Με ισχύ έως 45 W, έχετε άφθονο χώρο για το κεφάλι για εντυπωσιακό όγκο και δυναμική, είτε βρίσκεστε στο στούντιο, στο σπίτι ή σε πάρτι.
Reverb: Ναι
Το εφέ αντήχησης σάς επιτρέπει να προσομοιώνετε διάφορα ακουστικά περιβάλλοντα, από μικρά δωμάτια έως μεγάλες αίθουσες. Το Reverb είναι ιδανικό για τη βελτίωση της δυναμικής, την προσθήκη χώρου στις ηχογραφήσεις ή τη δημιουργία ενός μοναδικού ηχητικού περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής παράστασης.
Είσοδος ποδοδιακόπτη: Ναι
Διαθέτει είσοδο ποδοδιακόπτη που σας επιτρέπει να ελέγχετε διάφορες λειτουργίες της μονάδας χωρίς να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας. Με αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε εύκολα να αλλάζετε εφέ, κανάλια ή άλλες ρυθμίσεις ενώ παίζετε, κάτι που είναι ιδανικό για ζωντανές εμφανίσεις και ομαλό έλεγχο χωρίς να διακόπτεται το παιχνίδι σας.
Τύπος ηχείου
Ισχύος βατ
Ηλεκτρονική
Ηλεκτρονικά στον τελικό ενισχυτή
Ισχύς (Βατ)
Είσοδος ποδοδιακόπτη
Έξοδος ακουστικών
USB
Έξοδος σε εξωτερικό ηχείο
Reverb
Ποδοδιακόπτης περιλαμβάνεται στη συσκευασία
Χώρα προέλευσης
ΗΠΑ
Έγγραφα
Οδηγίες χρήσης
Πληροφορίες για τον κατασκευαστή
Οδηγίες ασφαλείας
Συμβουλέψου το εγχειρίδιο χρήσης για τις ειδικές οδηγίες ασφαλείας για αυτό το προϊόν.
