Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Yamaha YHR 871D Γαλλική κόρνα

Γαλλική κόρνα F / Bb - Η προσαρμοσμένη κόρνα σε στυλ Geyer προσφέρει εξαιρετική ευκρίνεια και βαθύ, πλούσιο συντονισμό. Ένα πνευστό Yamaha είναι ήδη ιδανικό συνοδοιπόροι στο μουσικό σας ταξίδι. Τώρα μπορείς το δικό σου προστατέψτε περισσότερο το...
Μόνο με παραγγελία
Ο χρόνος παράδοσης θα καθοριστεί μετά την παράδοση από τον προμηθευτή.
Με βάσει παραγγελίας θα προσπαθήσουμε να παραλάβουμε το προϊόν και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου σχετικά με την ημερομηνία παράδοσης.
Γαλλική κόρνα Yamaha YHR 871D Γαλλική κόρνα

Yamaha YHR 871D Γαλλική κόρνα

9.539 €

Κωδικός προϊόντος: YHR871D | ID: 230298

Yamaha YHR 871D Γαλλική κόρνα

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Γαλλική κόρνα F / Bb - Η προσαρμοσμένη κόρνα σε στυλ Geyer προσφέρει εξαιρετική ευκρίνεια και βαθύ, πλούσιο συντονισμό.

Ένα πνευστό Yamaha είναι ήδη ιδανικό
συνοδοιπόροι στο μουσικό σας ταξίδι. Τώρα μπορείς το δικό σου
προστατέψτε περισσότερο το μουσικό όργανο επεκτείνοντας την εγγύηση σε πέντε χρόνια, εντελώς δωρεάν εάν εγγραφείτε εντός 6 μηνών από την αγορά. Ταυτόχρονα, θα έχετε 3 μήνες πρόσβαση στον premium λογαριασμό της εφαρμογής Tomplay.
Απλώς επισκεφτείτε τον ιστότοπο και ακολουθήστε τα τρία απλά βήματα που περιγράφονται.

https://uk.yamaha.com/en/support/warranty/winds-extended-warranty.html

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Στυλ περιτυλίγματος και κουδούνι - Ένα παραδοσιακό περιτύλιγμα σε στυλ Geyer χρησιμοποιείται με κουδούνι μεσαίου μεγέθους και σύρμα χείλους παχύτερου. Ο τόνος είναι πλούσιος και βαθύς με συμπαγή πυρήνα.

Leadpipe - Μια νέα σχεδίαση χρυσού ορειχάλκινου μολύβδου συμβάλλει σε σταθερό τόνο και αίσθηση παιχνιδιού σε όλη τη γκάμα του οργάνου.

Μέγεθος διάτρησης - Αυτό το μοντέλο διαθέτει μέγεθος οπής 0,476" που μεγιστοποιεί τις δυνατότητες απόδοσής του.

Κάλυμμα ολίσθησης και βαλβίδας - Οι εσωτερικοί σωλήνες όλων των διαφανειών είναι κατασκευασμένοι από χρυσό ορείχαλκο για να ενισχύσουν την τονική διαύγεια και το βάθος της κόρνας. Η κύρια διαφάνεια συντονισμού έχει επίσης στρογγυλεμένο σχήμα που παρέχει ιδανική αντίσταση για αυτήν την κατηγορία οργάνων. Το περίβλημα της βαλβίδας είναι κατασκευασμένο από νικέλιο ασήμι για βελτιωμένη απόκριση και ανθεκτικότητα.

Hollow 4th Rotor - Ένας κοίλος ρότορας συμβάλλει σημαντικά στην απόκριση και τον τόνο.

Ρυθμιζόμενη σκανδάλη 4ης βαλβίδας και ροζ άγκιστρο - Η σκανδάλη 4ης βαλβίδας και το ροζ άγκιστρο μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με την άνεση του παίκτη.

Μακρύς δακτύλιος έλξης - Η ολίσθηση 2ης βαλβίδας Bb διαθέτει μακρύ δακτύλιο έλξης για μεγαλύτερη άνεση στη συσκευή αναπαραγωγής.

Καπάκια βαλβίδων - Τα χαραγμένα ορειχάλκινα καλύμματα βαλβίδων ενισχύουν την απόκριση, παρέχοντας καθαρότερη άρθρωση και καλά καθορισμένο πυρήνα.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Χώρα

Χώρα προέλευσης

Ιαπωνία


Προτεινόμενα αξεσουάρ