Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Yamaha PX10 Power Ενισχυτής

Τα μοντέλα της σειράς PX διαθέτουν εύκαμπτες ενσωματωμένες λειτουργίες PEQ, crossover, φίλτρα, καθυστέρηση και περιοριστές στάνταρ, επιτρέποντας γρήγορη και εύκολη ρύθμιση του συστήματος μέσω της οθόνης LCD, χωρίς την ανάγκη πρόσθετου εξωλέμβιου...
Μόνο με παραγγελία
Ο χρόνος παράδοσης θα καθοριστεί μετά την παράδοση από τον προμηθευτή.
Με βάσει παραγγελίας θα προσπαθήσουμε να παραλάβουμε το προϊόν και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου σχετικά με την ημερομηνία παράδοσης. Αν δεν θέλεις να περιμένεις, δες τα εναλλακτικά προϊόντα (2).
Power Ενισχυτής Yamaha PX10 Power Ενισχυτής

Yamaha PX10 Power Ενισχυτής

1.209 €

Κωδικός προϊόντος: PX10 | ID: 229515

Yamaha PX10 Power Ενισχυτής

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Τα μοντέλα της σειράς PX διαθέτουν εύκαμπτες ενσωματωμένες λειτουργίες PEQ, crossover, φίλτρα, καθυστέρηση και περιοριστές στάνταρ, επιτρέποντας γρήγορη και εύκολη ρύθμιση του συστήματος μέσω της οθόνης LCD, χωρίς την ανάγκη πρόσθετου εξωλέμβιου εργαλείου. Για να εξυπηρετούν χρήστες με διαφορετικά επίπεδα ενίσχυσης ήχου εμπειρία, η σειρά PX προσφέρει λειτουργίες βασικής και προηγμένης ρύθμισης. Η βασική λειτουργία επιτρέπει ακόμη και σε άπειρους χρήστες να διαμορφώσουν εύκολα ένα σύστημα που καλύπτει τις ανάγκες τους, ενώ η Προηγμένη λειτουργία προσφέρει στους έμπειρους χρήστες πιο ακριβή έλεγχο σε κάθε πτυχή του ήχου τους. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν οκτώ προγραμματιζόμενες προεπιλογές για άμεση ανάκληση και μειωμένο χρόνο ρύθμισης που μπορούν να αποθηκευτούν σε μια μονάδα αντίχειρα USB και να μοιραστούν με άλλους ενισχυτές PX. Εξοπλισμένοι με εισόδους XLR και TRS και συνδετικό στύλο, εξόδους SpeakON και τηλεφώνου, οι ενισχυτές της σειράς PX προσφέρουν την ευελιξία που απαιτείται για μια ποικιλία ρυθμίσεων και περιβαλλόντων και την ανθεκτικότητα στην εκτεταμένη χρήση του δρόμου χάρη στο στιβαρό πλαίσιο και τη μεταφορά σχεδιασμός χειρισμού. Ο Οδηγός διαμόρφωσης επιτρέπει στους χρήστες να εξοικονομούν ακόμη περισσότερο χρόνο κατά τη ρύθμιση του συστήματος εκχωρώντας βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις ηχείων που ταιριάζουν με τη διαμόρφωση του συστήματός σας – απλώς επιλέξτε το κατάλληλο φίλτρο και crossover για κάθε ηχείο και ο Οδηγός Config θα κάνει τα υπόλοιπα. Το Config Wizard διαθέτει επίσης προεπιλογές ειδικά συντονισμένες για κάθε μοντέλο στην εκτεταμένη σειρά παθητικών ηχείων της Yamaha, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών σειρών CBR, Club, Installation και VXS/VXC, και έναν προηγμένο τρόπο λειτουργίας που επιτρέπει πιο λεπτομερή διαμόρφωση παραμέτρων, όπως η δρομολόγηση εισόδου, η ευαισθησία εισόδου , απολαβή ενισχυτή και σύνθετη αντίσταση ηχείου. - Ισχύς: 1000 W - Αντίσταση: 8 Ohm - Διαστάσεις: 480 x 88 x 388 mm - Βάρος: 7,4 kg.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Λειτουργίες

Περιοριστής

Ναι


Ιδιότητες

Ισχύος βατ

Δυνατότητα τοποθέτησης σε ράφι


Είσοδοι και έξοδοι

USB

Έξοδος DI

Όχι

Έξοδος ακουστικών

Ναι


Παροχή ρεύματος

Ισχύς (Βατ)

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

240V


Αξεσουάρ

Αντάπτορας περιλαμβάνεται στη συσκευασία

Όχι


Χώρα

Χώρα προέλευσης

Κίνα


Προτεινόμενα αξεσουάρ