Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Συμφωνία

Seymour Duncan STK-J2B Bridge Μαύρο χρώμα

Παθητικό pickup για τετράχορδα μπάσο με μαγνήτη Alnico 5. Stack που ακυρώνει βουητό για Jazz Bass με αυξημένη απόδοση και πιο παχύ τόνο για οποιοδήποτε 4-χορδο Fender American Standard Jazz Bass. Πήραμε το αθόρυβο Classic Stack και ανεβάσαμε τον...
Μόνο με παραγγελία
Ο χρόνος παράδοσης θα καθοριστεί μετά την παράδοση από τον προμηθευτή.
Με βάσει παραγγελίας θα προσπαθήσουμε να παραλάβουμε το προϊόν και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου σχετικά με την ημερομηνία παράδοσης. Αν δεν θέλεις να περιμένεις, δες τα εναλλακτικά προϊόντα (4).
Bass Pick-Up Seymour Duncan STK-J2B Bridge Μαύρο χρώμα

Seymour Duncan STK-J2B Bridge Μαύρο χρώμα

160 €
166 €

Κωδικός προϊόντος: SSTK-J2B BLK | ID: 230460

Seymour Duncan STK-J2B Bridge Μαύρο χρώμα

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Παθητικό pickup για τετράχορδα μπάσο με μαγνήτη Alnico 5. Stack που ακυρώνει βουητό για Jazz Bass με αυξημένη απόδοση και πιο παχύ τόνο για οποιοδήποτε 4-χορδο Fender American Standard Jazz Bass. Πήραμε το αθόρυβο Classic Stack και ανεβάσαμε τον τόνο για άλλη μια βαθμίδα. Για αυτό το pickup αυξήσαμε την απόδοση και αυξήσαμε την απόκριση μεσαίας εμβέλειας, η οποία δίνει στους ροκ τόνους μια πρόσθετη ώθηση χωρίς να γίνονται σκληροί. Αυτό το pickup που ακυρώνει το βουητό έχει σχεδιαστεί ως υποκατάστατο για τα pickup θέσης λαιμού Fender American Standard Jazz Bass. - Αριθμός αγωγών: 4 - αντίσταση DC: 25 kOhm - Χρώμα: Μαύρο.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Καταλληλότητα

Τύπος


Ιδιότητες

Χώρα

Χώρα προέλευσης

ΗΠΑ


Προτεινόμενα αξεσουάρ