Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Συμφωνία

Seymour Duncan SSTC-3P

Ενεργός προενισχυτής μπάσων για παθητικά pickup. Μεγάλος χώρος κεφαλής, χαμηλός θόρυβος, ενεργός ενσωματωμένος προενισχυτής EQ 3 ζωνών, σχεδιασμένος για χρήση με παθητικά pickups. Έρχεται με προκαλωδιωμένη ζώνη 4 πόμλων. Το STC-3P Tone Circuit...
Μόνο με παραγγελία
Ο χρόνος παράδοσης θα καθοριστεί μετά την παράδοση από τον προμηθευτή.
Με βάσει παραγγελίας θα προσπαθήσουμε να παραλάβουμε το προϊόν και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου σχετικά με την ημερομηνία παράδοσης.
224 €
236 €
- 5 %
Προενισχυτής Μπάσο Κιθάρας Seymour Duncan SSTC-3P

Seymour Duncan SSTC-3P

224 €
236 €
- 5 %

Κωδικός προϊόντος: SSTC-3P | ID: 230459

Seymour Duncan SSTC-3P

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Ενεργός προενισχυτής μπάσων για παθητικά pickup. Μεγάλος χώρος κεφαλής, χαμηλός θόρυβος, ενεργός ενσωματωμένος προενισχυτής EQ 3 ζωνών, σχεδιασμένος για χρήση με παθητικά pickups. Έρχεται με προκαλωδιωμένη ζώνη 4 πόμλων. Το STC-3P Tone Circuit παρέχει χειριστήρια μπάσων και πρίμων, κύρια ένταση, έλεγχο ανάμειξης και τον αποκλειστικό μας διακόπτη Slap. Το χειριστήριο πρίμων μπορεί να παράγει μια ευρεία, εξαιρετικά χρήσιμη απόκριση που είναι λαμπρή, αλλά ομαλή χωρίς να είναι εύθραυστη. Το χειριστήριο μεσαίας ταχύτητας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αφαιρέσετε ελαφρώς το υπερβολικό κορνάρισμα μεσαίας συχνότητας ή για να προσθέσετε ηχητική ισχύ που θα κάνει πραγματικά τα σόλο να ξεπηδήσουν. Το μπάσο μπορεί να μειωθεί για να σφίξει ένα δυνατό όργανο ή μπορεί να αυξηθεί για να προσθέσει ζεστασιά και γροθιά. Ο διακόπτης Slap είναι ένα pushpull που βρίσκεται στο ρυθμιστή έντασης. Αν τραβήξετε προς τα πάνω το κουμπί της έντασης, θα ενεργοποιηθεί το ειδικό περίγραμμα EQ που εκφράζεται ειδικά για αναπαραγωγή με χαστούκια. Μία μπαταρία 9 V στην κοιλότητα ελέγχου. Δύο μπαταρίες 9 V μπορούν να συνδεθούν σε σειρά για επιπλέον χώρο στο κεφάλι.

Παράμετροι και προδιαγραφές