Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Συμφωνία

Seymour Duncan SSB-5S Set Μαύρο χρώμα

Σετ παθητικών χαμπούκερ από τη σειρά Duncan Custom. Το Duncan Custom είναι ένα τυλιγμένο pickup στυλ PAF που χρησιμοποιεί έναν μικρό κεραμικό μαγνήτη και προσαρμοσμένα τυλιγμένα πηνία για να προσφέρει εξαιρετική απόκριση, διατηρώντας παράλληλα...
Μόνο με παραγγελία
Ο χρόνος παράδοσης θα καθοριστεί μετά την παράδοση από τον προμηθευτή.
Με βάσει παραγγελίας θα προσπαθήσουμε να παραλάβουμε το προϊόν και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου σχετικά με την ημερομηνία παράδοσης. Αν δεν θέλεις να περιμένεις, δες τα εναλλακτικά προϊόντα (4).
Bass Pick-Up Seymour Duncan SSB-5S Set Μαύρο χρώμα

Seymour Duncan SSB-5S Set Μαύρο χρώμα

337 €
341 €

Κωδικός προϊόντος: SSB-5 SET | ID: 230420

Seymour Duncan SSB-5S Set Μαύρο χρώμα

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Σετ παθητικών χαμπούκερ από τη σειρά Duncan Custom. Το Duncan Custom είναι ένα τυλιγμένο pickup στυλ PAF που χρησιμοποιεί έναν μικρό κεραμικό μαγνήτη και προσαρμοσμένα τυλιγμένα πηνία για να προσφέρει εξαιρετική απόκριση, διατηρώντας παράλληλα καθαρότητα για μεγάλες συγχορδίες. Διαθέτει φωτεινό ανώτερο μεσαίο, το οποίο βοηθά τις νότες να ξεπηδούν όταν παίζουν καθαρά και παρέχει εξαιρετικό αρμονικό περιεχόμενο όταν παίζετε με κέρδος. Το Duncan Custom έχει φωτεινή, ευάερη και εστιασμένη κίνηση, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για πιο ζεστές κιθάρες με εμφανές μεσαίο εύρος. - Αριθμός αγωγών: 4 - αντίσταση DC: 14,10 kOhm - Χρώμα: Μαύρο.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Καταλληλότητα

Τύπος


Λειτουργίες

Αριθμός χορδών

5


Ιδιότητες

Χώρα

Χώρα προέλευσης

ΗΠΑ


Προτεινόμενα αξεσουάρ