Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

RME
Συμφωνία

RME MADI Router

Βασιζόμενη στην οκταετή επιτυχία της γέφυρας MADI και του μετατροπέα MADI, η RME παρουσιάζει μια πρόσφατα σχεδιασμένη συσκευή που είναι άξιος διάδοχος και των δύο - στην πραγματικότητα, ο καινοτόμος πυρήνας της θα επαναπροσδιορίσει και θα...
Μόνο με παραγγελία
Ο χρόνος παράδοσης θα καθοριστεί μετά την παράδοση από τον προμηθευτή.
Με βάσει παραγγελίας θα προσπαθήσουμε να παραλάβουμε το προϊόν και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου σχετικά με την ημερομηνία παράδοσης.
2.969 €
3.019 €
Patch Bay RME MADI Router

RME MADI Router

2.969 €
3.019 €

Κωδικός προϊόντος: MADI-ROUTER | ID: 230904

RME MADI Router

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Βασιζόμενη στην οκταετή επιτυχία της γέφυρας MADI και του μετατροπέα MADI, η RME παρουσιάζει μια πρόσφατα σχεδιασμένη συσκευή που είναι άξιος διάδοχος και των δύο - στην πραγματικότητα, ο καινοτόμος πυρήνας της θα επαναπροσδιορίσει και θα εμπνεύσει τα συστήματα MADI για τα επόμενα χρόνια. Ο δρομολογητής MADI είναι μια συμπαγής συσκευή σχεδιασμένη να συνδέει συσκευές MADI οποιουδήποτε κατασκευαστή με πρωτοφανή ευελιξία στη δρομολόγηση σήματος. Παρέχει αυτή την ευελιξία χρησιμεύοντας ως μετατροπέας μορφής μεταξύ οπτικών και ηλεκτρικών σημάτων, ως επαναλήπτης σημάτων και ως διανομέας και συγχώνευση πολλών σημάτων MADI, όλα ταυτόχρονα. Ο δρομολογητής MADI συνδυάζει πολλά πλεονεκτήματα των συνδέσεων ήχου από σημείο σε σημείο, όπως χαμηλή καθυστέρηση και γρήγορο χρόνο ανάκτησης από διακοπές γραμμής σήματος, με την ευελιξία των δικτυωμένων συνδέσεων ήχου στις οποίες οποιαδήποτε συσκευή έχει πρόσβαση σε οποιοδήποτε κανάλι διαθέσιμο στο δίκτυο των συνδεδεμένων συσκευές.Στο απλούστερο επίπεδο τα σήματα εισόδου μεταδίδονται στην επιθυμητή έξοδο αναλλοίωτα. Αυτός ο τύπος σύνδεσης είναι επωφελής όταν οι κατασκευαστές έχουν ενσωματώσει πρόσθετες πληροφορίες δεδομένων κατάστασης ή τηλεχειριστηρίου στη ροή MADI. Είναι επίσης δυνατή η δημιουργία νέων διατάξεων καναλιών ήχου μέσα σε μια ροή εξόδου MADI. Για το σκοπό αυτό παρέχονται τέσσερις ανεξάρτητες μήτρες, καθεμία από τις οποίες αντικατοπτρίζει 768 κανάλια ήχου IN x 64 OUT. Οποιοδήποτε κανάλι οποιασδήποτε έγκυρης ροής εισόδου MADI μπορεί να είναι πηγή σε κάθε πίνακα διασταύρωσης. Η έξοδος κάθε πίνακα μπορεί στη συνέχεια να μεταβιβαστεί σε οποιαδήποτε από τις 12 εξόδους του δρομολογητή MADI.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Παροχή ρεύματος

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

240V


Αξεσουάρ

Αντάπτορας περιλαμβάνεται στη συσκευασία

Ναι


Χώρα

Χώρα προέλευσης

Γερμανία


Προτεινόμενα αξεσουάρ